Uite cat de simplu este sa-ti prepari o crema hidratanta potrivita pentru tenul tau!

Uite cat de simplu este sa-ti prepari o crema hidratanta potrivita pentru tenul tau!
Uite cat de simplu este sa-ti prepari o crema hidratanta potrivita pentru tenul tau!

Daca nu esti multumita de cremele hidratante pe care le-ai folosit pana acum, poti incerca o varianta naturala, pe care sa o prepari chiar la tine acasa. Iata!

Ai nevoie de: 10 cm de radacina de ghimbir, 4 lingurite de ulei de jojoba, 4 lingurite de ulei de migdale, 4 lingurite de vitamina E uleioasa si o cana de unt de cacao.

Mai intai trebuie sa dai radacina de ghimbir prin razatoarea mica, dupa care trebuie sa o storci bine printr-un tifon. Sucul obtinut se pune intr-un vas, dupa care se adauga si restul ingredientelor.

Se amesteca bine, dupa care se toarna intr-un borcan mic si se depoziteaza intr-un loc racoros.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Poti folosi aceasta crema zi de zi, fiindca pe langa faptul ca hidrateaza ten in profunzime, previne aparitia semnelor imbatranirii premature, catifeleaza pielea, combate acneea si efectele negative ale razelor UV.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies