Uite cateva trucuri de frumusete pentru vara! Foloseste-le cu incredere!

Uite cateva trucuri de frumusete pentru vara! Foloseste-le cu incredere!
Uite cateva trucuri de frumusete pentru vara! Foloseste-le cu incredere!

Vara , vara, vrem...un look fresh! Pregatirile pentru vacanta nu inseamna doar bagaje si bilete de avion. Corpul tau trebuie sa arate si sa se simta impecabil!

Piele catifelata, ten fara imperfectiuni, par sanatos si natural si o manichiura pe masura!

Cum obtii toate acestea?  Tinand cont de cateva sfaturi rapide!

Cea mai usoara modalitate de a obtine un machiaj fresh este cu mai putin machiaj in zona ochilor – deci ascunde tusul pana la toamna! Putina mascara si un fard cremos, colorat, te vor aduce in centrul atentiei!

Portocaliul este noul rosu! Si trebuie purtat...pe

buze! Dar asta nu inseamna ca ar trebui sa te arunci „la primul” care iti iese in cale. Incearca mai multe nuante, pana cand vei gasi unul care sa ti se potriveasca perfect!

Inainte de orice, protejeaza-le! Da, la buze ma refer. Si ele au nevoie de protectie solara – cel putin 30 SPF – pe care ar trebui sa o aplici de fiecare data cand iesi din casa.

Foloseste, in timpul zilei, balsamuri de buze care iti asigura protectia necesara si pastreaza rujurile si glossurile colorate pentru seara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cea mai buna cale de a-ti lasa fruntea si gatul sa respire este prin crearea unor coafuri cool, care sa te „fereasca” de caldura si sa iti ofere un look relaxat, de vara.

Fie ca alegi simpla coada de cal, fie ca incerci o impletitura la moda, parul prins este in voga si te va face sa te simti si sa arati minunat!

La fel ca si in cazul buzelor, soarele poate afecta serios textura parului tau, lasandu-l fara pic de stralucire sau elasticitate atunci cand nu este protejat corespunzator. Incearca sa porti palarii, atunci cand este posibil, sau sa folosesti un spray de par cu protectie solara.

Totul pana la ochi! Razele UV pot sa-ti afecteze vederea, provocand arsuri temporare, care duc la roseata si lacrimarea ochilor. Ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu, deci foloseste-i cu incredere ori de cate ori esti expusa soarelui.

Frumusetea naturala, sanatoasa, vine din interior! Si nu, nu ma refer la sentimente, ci la indispensabila...apa! Bea multa! Cu cat mai multa, cu atat mai bine! Vara, organismul tau are nevoie de hidratare mai mult ca oricand.

De asemenea, pielea ta va fi mult mai catifelata si mai stralucitoare atunci cand corpul tau va fi hidratat corespunzator. Ideal, pe timpul verii, este sa ai mereu o sticla de apa la tine!

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vara inseamna culori! Poarta-le pe haine, pantofi, accesorii, unghii! Nimic

nu spune vara mai mult decat o manichiura si o pedichiura in culori tari, expresive!

Scapa de feon! E cald, deci parul tau se poate usca singur extrem de repede. In plus, vara totul ar trebui sa fie natural! Parul tau va avea volum suficient si fara feon, doar folosind produsele de baza.  De aceea, este bine sa il protejezi, pe cat se poate, de arderea pe care o provoaca acest aparat.

Hidrateaza! De data aceasta, nu ma refer la apa, ci la crema! Bronzul nu arata bine pe o piele uscata. Foloseste, deci, creme hidratante din abundenta! De altfel, acest lucru ar trebui sa te bucure, deoarece exista numeroase tipuri de creme cu arome extrem de placute, astfel ca pielea ta va mirosi si se va simti minunat!
Afla mai multe pe: www.csid.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies