Uite ce alimente afrodiziace ar trebui sa consumi, in functie de zodia ta!

Uite ce alimente afrodiziace ar trebui sa consumi, in functie de zodia ta!
Uite ce alimente afrodiziace ar trebui sa consumi, in functie de zodia ta!

Alimentele au un rol important si in cresterea apetitului sexual. Daca vrei sa-ti imbunatatesti viata sexuala, iata ce ar trebui sa mananci in functie de semnul sub care te-ai nascut.

Pentru Berbeci, alimentele care cresc libidoul sunt ardeiul iute Cayenne, piperul  si carnea de miel asezonata cu sos picant.

Daca esti nascuta in zodia Taur, consuma ciocolata neagra, crema de avocado, fructe de mare si salate care sa contina telina si leustean.

Pentru o viata sexuala activa, nativul din zodia Gemeni ar trebui sa includa in alimentatie cat mai multa ridiche neagra si nucsoara.

Racilor li se recomanda sa bea cate un pahar de vin rosu, fiindca aceasta licoare imbunatateste circulatia sangvina in zona genital si mentine libidoul crescut.

Leii devin extrem de pasionali cand consuma alimente de culoare galbena – ardei grasi galbeni, cartofi dulci, banane, porumb, nap, fasole galbena, caise.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Viata sexuala a Fecioarelor poate fi imbunatatita daca mananca ciocolata, deoarece cacaua din compozitia ei creste dorinta sexuala si starea generala

de bine. Si infuzia de ghimbir face minuni cand vine vorba de viata amoroasa a acestor nativi.

Balantele au nevoie de mese bogate in usturoi, ghimbir, mazare si compot de piersici. Toate aceste alimente cresc libidoul.

Nativul nascut in zodia Scorpion ar trebui sa consume cu regularitate ciuperci, supe si salate in care sa adauge busuioc.

Sagetatorii se pot bucura de energia sexuala si de un apetit sexual crescut daca mananca in mod constant sparanghel.

Pentru Capricorni, alimentele afrodiziace sunt mustarul iute, ghimbirul, usturoiul si ridichea. Acestea nu doar ca intetesc dorinta sexuala, dar au un efect benefic si asupra placerii din timpul actului sexual.

Meniul erotic al nativilor nascuti in zodia Varsator ar trebui sa contina migdale, ginseng si ardei iute folosit in special la prepararea mancarurilor cu carne.

Pentru Pesti, putin alcool poate face minuni.

Vinul, in special cel rosu, elimina inhibitiile si intensifica apetitul sexual, dar si placerea din timpul partidei de amor.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies