Uite ce alimente pregatite la gratar iti pot strica planurile de dieta! Afla ce alimente sunt sanatoase atunci cand iesi la iarba verde

Uite ce alimente pregatite la gratar iti pot strica planurile de dieta! Afla ce alimente sunt sanatoase atunci cand iesi la iarba verde
Uite ce alimente pregatite la gratar iti pot strica planurile de dieta! Afla ce alimente sunt sanatoase atunci cand iesi la iarba verde

Este sezonul petrecerilor in aer liber. Daca esti hotarata sa iti continui dieta, uite ce alimente sunt daunatoare si ce poti consuma fara griji atunci cand iesi cu prietenii la gratar.

Cheeseburger- este un preparat delicios insa scapa de branza. Astfel vei evita consumarea a 100 de calorii in plus.

Hot dog- este un preparat mult mai sarac in calorii decat te-ai fi asteptat. Asta daca te limitezi in a-l condimenta doar cu putin mustar!

Salata de cartofi-  cartofii sunt o sursa bogata de vitamina C si fibre, insa contin mai multe calorii decat alte legume.

In plus majoritatea salatelor de cartofi sunt pline de sosuri grele de maioneza, asa ca este de preferat sa eviti acest preparat.

Salata de varza- este un bun inlocuitor al salatei de cartofi. O poti consuma ca si garnitura langa carnea facuta la gratar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cocktail-urile si alte bauturi alcoolice nu sunt cele mai potrivite atunci cand mergi la gratar.

Atunci cand iti petreci mult in soare trebuie sa bei multa apa sau limonada si ceai cu gheata. Alcoolul deshidrateaza si are si multe calorii.

Deserturile cu creme si frisca- nici sa nu te gandesti la o prajitura pe post de desert atunci cand esti in aer liber si carnea sfaraie pe gratar. Consuma fructe proaspete sau chiar fructe inghetate!

In ceea ce priveste gratarul, se stie ca orice fel de carne pregatita la grill este mult mai sanatoasa decat daca este prajita in tigaie.

Alege carne de pui, peste sau vita. Legumele la gratar sunt de asemenea alegerea perfecta.

 

Sursa  www.eatingwell.com



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies