Uite ce articole vestimentare dispar in 2015! Iti pare rau?

Uite ce articole vestimentare dispar in 2015! Iti pare rau?
Uite ce articole vestimentare dispar in 2015! Iti pare rau?

Ne apropiem cu pasi repezi de intrarea in 2015 si nu numai anul trebuie sa se innoiasca, ci si garderoba ta. Specialistii iti arata niste tinute care cu siguranta nu vor mai fi deloc cool in 2015.

1. Pantalonasii scurti de blugi in V, cu fundul la vedere si talie inalta- Ajunge cat ti-au admirat altii funduletul pentru ca a venit momentul sa il acoperi. In 2015 la moda sunt pantalonasii scurti, mai barbatesti.



2. Coronitele- uita de aceste accesorii in 2015. Nu mai sunt la moda clar.


3.
Rochitele scurte si vaporoase-
S-a dus moda, gata, de acum, trendul se indreapta catre un deux piece din material textil. S-a dus cu rochitele extrem de scurte si vaporoase, acum e momentul ca pustoaicele sa devina mai serioase.


4. Pantalonii trei sferturi evazati- Daca nu esti cumva vreun pirat, atunci nu mai ai nevoie de astfel de pantaloni. Urmeaza moda cu jeansi skinny si fuste evazate.


5. Rochitele de "printesa" pe volanase si "pufoase"- Acum trebuie sa iti pui altfel in valoare silueta. Incearca ceva mult mai office. Cu siguranta vei fi la moda.


6. Blugii vechi- Noul trend in 2015 va fi sa porti blugii prietenului tau, nu ai mamei tale. Renunta si la adidasi si inlocuieste-i cu pantofi cu toc mic si vei obtine un outfit ravasitor.


7 Tatuajele "metalice"- Vor fi inlocuite de accesorii, tot metalice, dar cu forme ciudate. Nu te mai "mazgali" pe corp, accesorizeaza-te cum trebuie ca sa fi la moda.


8. Tenesii clasici- vor fi in continuare bine veniti, dar totusi cu linii mai simple si in culori metalice.


9.
Kimonourile-
Si Acestea nu vor mai fi la moda. In schim ele vor fi inlocuite de jachete de piele sau materiale textile.


10. Decolteurile in ambele parti- Gata cu asta, in 2015, la moda vor fi rochiile ce iti pun in evidenta picioarele si care lasa se se vada totul, dar doar dintr-o parte.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa: cosmpolitan.com



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies