Uite ce bautura elimina rapid toxinele din corp!

Uite ce bautura elimina rapid toxinele din corp!
Uite ce bautura elimina rapid toxinele din corp!

Detoxificarea organismului are un rol important in procesul de slabire si in mentinerea starii generale de sanatate. Iata ce bautura are proprietati detoxifiante!

De obicei, corpul elimina singur toxinele fara a avea nevoie de un ajutor suplimentar, dar cand ai un stil de viata haotic, nu te odihnesti suficient si mananci dezechilibrat, functiile esentiale ale organismului sunt incetinite.

De aceea, poti apela la ceaiul verde, fiindca abunda in antioxidanti care previn efectele negative ale radicalilor liberi si au proprietati detoxifiante remarcabile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Important, insa, este sa stii cat de des ar trebui sa consumi aceasta bautura pentru

a beneficia de toate aceste efecte pozitive.

Mai multe studii de amploare arata ca este indicat sa consume 5 cesti cu ceai verde pe zi. Astfel, elimini toxinele din corp, iti intensifici arderea grasimilor si te simti energica intreaga zi.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies