Uite ce cadouri trebuie sa ii faci corpului tau!  Afla ce il face fericit

Uite ce cadouri trebuie sa ii faci corpului tau!  Afla ce il face fericit
Uite ce cadouri trebuie sa ii faci corpului tau!  Afla ce il face fericit

Avem atatea griji pe cap, facem curatenie in casa, ne ingrijim de masina, gradina si alte lucruri insa uitam ca este foarte important sa ne rasfatam si pe noi. Uite ce cadouri trebuie sa ii faci corpului tau!

Somnul- este necesar pentru ca organismul sa se refaca dupa o zi stresanta de munca. Este esential pentru frumusetea tenului tau asa ca nu neglija acest aspect.

Strechingul- are o multime de beneficii pentru corp. Putin stretching facut dimineata reduce stresul, ajuta circulatia, iti da flexibilitate si energie.

Miscarea- chiar si 20 de minute petrecute plimbandu-te prin parc fac minuni pentru tine.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nutrientii- de fiecare data cand foamea loveste facem o alegere. Si este bine sa facem alegerea potrivita. Mananca cat mai natural, evita mancare procesata si plina de chimicale. Fructele si legumele nu trebuie sa lipseasca din dieta ta.

Apa- este esentiala pentru supravietuire insa cu toate astea foarte multe persoane sunt deshidratate pentru ca nu beau suficienta apa.

Produse cosmetice naturale- ce pui pe piele, afecteaza si oraganismul. De aceea este bine sa alegi produse organice sau care contin cat mai multe ingrediente naturale. Ce mai bine este sa ti le faci chiar tu, acasa!

 

Sursa  blog.freepeople.com



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies