Uite ce carte de tarot iti corespunde in functie de zodia ta si ce spune aceasta despre tine!

Uite ce carte de tarot iti corespunde in functie de zodia ta si ce spune aceasta despre tine!
Uite ce carte de tarot iti corespunde in functie de zodia ta si ce spune aceasta despre tine!

Fiecare semn zodiacal este legat de cate o carte de Tarot din Arcana Majora. Aceste carti au imagini cu cate un personaj care reprezinta esenta fiecarei zodii. Uite ce spun cartile de Tarot despre tine!

Berbec

Cartea ta este “Imparatul”, barbatul care va fi mereu langa tine. Cartea reprezinta loialitatea zodiei si capacitatea de a fi alaturi de prieteni in momentele grele. Ca si figura impozanta de pe cartea ta de Tarot, si tu iti folosesti autoritatea pentru a-i ajuta pe altii si pentru a-ti atinge scopurile.

Taur

“Marele preot” este cartea ta si reprezinta invatarea de la profesori intelepti.

De asemenea reprezinta educatia, morala organizata si ideile morale care fac parte din gandirea omului, despre ce este bine si ce este rau.

Gemeni

“Indragostitii” este cartea de Tarot care iti revine. Aceasta nu inseamna numai dragoste si frumusete asa cum ne-am astepta ci si greutati, obstacole si incercari de tot felul si decizii foarte grele. Cartea te incurajeaza sa cantaresti bine lucrurile.

Rac

Esti o fire puternica asa cum spune si cartea ta “Faetonul”.

Aceasta inseamna razboi si razbunare dar si victories au triumf. De multe ori este vorba despre triumful vointei. Cartea mai spune ca racii iubesc libertatea si adora sa castige.

Leu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cartea “Forta” reprezinta rezistenta psihica de care dai dovada.  Cartea inseamna si energie, curaj, succes, perseverenta dar si mari incercari.

Fecioara

Ca si “Eremitul” uneori trebuie sa incetinesti si sa te concentrezi pe ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata. “Eremitul” inseamna si grija, precautie si asteptare dar si coruptie, dezamagire si inselaciune.

Balanta

“Dreptatea” este de partea ta! Cartea ta de Tarot semnifica triumful dreptatii, lege, adevar, control si te ajuta sa pui in balanta dorintele si necesitatile tale.

Scorpion

Cartea ta este “Moartea”. Asta inseamna ca imbratisezi transformarile, schimbarile.  Aceasta carte semnifica noi ganduri si invataminte, noi perspective de viata, renastere.

Sagetator

Ca si cartea ta “Echilibrul” esti un mediator inzestrat si reusesti cu usurinta sa treci peste toate dificultatile. “Echilibrul” reprezinta maturitate, incredere in sine, solidaritate si umanism.

Capricorn

Tarotul ti-a rezervat cartea “Diavolul”.

Acesta iti spune sa reflectezi asupra propiei tale persoane si sa elimini negativismul si toate gandurile care te-au facut sa te indoiesti de capacitatile tale. Iti da incredere si viziune clara asupra lumii.

Varsator

“Steaua” este cartea ta si reprezinta speranta de mai bine, lumina de la capatul tunelului, dorinte noi, inspiratie. Rolul tau este sa inspiri si altora aceste sentimente si stari.

Pesti

Esti o fire care isi schimba dispozitia frecvent ca si cartea ta “Luna”.

Aceasta semnifica intuitie, feminitate, traditii si succese. Luna iti controleaza emotiile si iti da putere.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies