Le folosesti la prepararea mancarurilor, insa poate nu stiai ca au proprietati anticanceroase. Iata ce condimente si ierburi sa consumi mai des.
Ghimbir- Este folosit adesea pentru tratarea problemelor digestive, insa este recomandat si in tratamentele contra cancerului la stomac, deoarece contine substante care usureaza simptomele acestei boli.
Rozmarin- Acest condiment contribuie la detoxificarea organismului, gratie numerosilor antioxidanti pe care ii contine. Bea 2-3 cani cu ceai de rozmarin zi de zi pentru a-ti proteja organismul de cancer si alte boli cronice.
Turmeric- Condimentul este cunoscut pentru proprietatile lui antioxidante si antiinflamatoare, care contribuie la inhibarea celulelor canceroase.
Usturoi- Cercetarile arata ca un consum constant de usturoi reduce riscul de a dezvolta cancer la stomac, de colon, esofagian, la pancreas sau de san. Aceste beneficii sunt date de substantele din compozitia usturoiului care inhiba dezvoltarea infectiilor bacteriene si a celulelor anormale in organism.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro