Uite ce crede seful tau despre atitudinea si comportamentul tau! Afla ce greseli majore poti face si incearca sa le eviti

Uite ce crede seful tau despre atitudinea si comportamentul tau! Afla ce greseli majore poti face si incearca sa le eviti
Uite ce crede seful tau despre atitudinea si comportamentul tau! Afla ce greseli majore poti face si incearca sa le eviti

Te-ai gandit vreodata ce ii trece prin gand sefului tau atunci cand te intalnesti cu el in lift sau pe coridoare?

Uite ce poate sa gandeasca seful tau despre tine! Asculta sfaturile si tine minte ce nu este recomandat sa faci, asta pentru a-ti asigura o relatie buna cu seful tau!

Ce faci in afara jobului conteaza

Seful tau nu are timp sa iti urmareasca fiecare miscare, decat daca are motive intemeiate sa o faca, insa din cand in cand va dori sa vada ce fel de persoana esti in general.

Cum poate afla? Foarte simplu! De pe siteurile de socializare. De aceea trebuie sa ai grija ce poze si ce ganduri impartasesti pe profilul tau.

Atitudinea ta este la fel de importanta ca si sarcinile pe care trebuie sa le indeplinesti

Seful tau nu iti va spune niciodata ca pe langa indeplinirea atributiilor de serviciu se asteapta sa fii capabila sa relationezi cu colegii si sa ai un comportament adecvat la munca.

Chiar daca iti faci treaba bine dar esti rece si grosolana, sansele tale la o promovare sunt aproape nule.

Ia atitudine!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nu trebuie sa iti fie frica sa iti faci cunoscute ideile. De obicei sefii considera ca cei mai valorosi angajati sunt cei care au initiativa.

Intreaba daca nu esti sigura de anumite aspecte

Fie ca nu stii cum prefera sa comunice seful tau cu tine, in ce privinte vrea sa fie consultat si de ce aspecte te poti ocupa singura, cel mai bine este sa intrebi si sa stabilesti aceste lucruri de la inceput.

Imbraca-te adecvat

Incearca sa te imbraci ca si cum ai avea sedinte in fiecare zi.

Desi seful tau are lucruri mai importante de facut decat sa iti analizeze tinuta, este bine sa fii atenta si la aceste detalii.

Ne plac oamenii care rezolva problemele

Majoritatea angajatilor aduc vorba de anumite probleme si se asteapta ca rezolvarea sa vina din partea superiorilor. Vino tu cu solutia! Propune tu cateva idei care ar putea rezolva problema. Chiar daca ideea ta nu este cea salvatoare, vei fi apreciata pentru ca ai venit cu initiativa.

Asuma-ti responsabilitatea pentru faptele tale

Indiferent de greseala pe care ai facut-o, trebuie sa o recunosti si sa iti asumi responsabilitatea. Incearca sa rezolvi problema si sa ai grija ca greseala sa nu se mai repete.

 

Sursa www.womansday.com



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies