Uite ce flori trebuie sa ai la nunta ta, in functie de zodie!

Uite ce flori trebuie sa ai la nunta ta, in functie de zodie!
Uite ce flori trebuie sa ai la nunta ta, in functie de zodie!

Fie ca vorbim de buchet, fie de aranjamentele din sala, florile sunt un aspect important al oricarei nunti. Nu esti hotarata in privinta buchetului tau de mireasa? Afla ce flori ti se potrivesc in functie de zodia ta.

Berbec- esti o persoana entuziasta si indrazneata, asa ca ai nevoie de flori care sa iti reflecte personalitatea. Cel mai bine ti se potrivesc narcisele, pentru ca au un parfum fresh, vibrant.

Taur- taurul este traditionalist si cu picioarele pe pamant. Daca esti taur ti se potrivesc florile care evoca pasiunea. Cea mai buna alegere este clasicul trandafir, in orice nuante.

Gemeni- gemenii iubesc libertatea si se lasa greu dusi in fata altarului.

Daca iubitul tau te-a convins, pentru nunta trebuie sa alegi doua tipuri de flori. Bujorul si Andromeda sunt cele mai potrivite pentru tine!

Rac- femeile nascute in zodia rac vor sa isi aminteasca ziua nuntii pentru tot restul vietii. Floarea care le va stimula cel mai bine este gardenia, pentru ca este o floare delicata cu o aroma seducatoare.

Leu- leoaicele au nevoie de flori care sa atraga atentia, flori deosebite pe care nu le intalnesti la tot pasul.

Ranunculus sau “piciorul cocosului” este planta ideala pentru buchetul tau de mireasa. Pentru decoratiunile din sala, opteaza pentru floarea soarelui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fecioara- femeia fecioara este foarte atenta la detalii iar gradinaritul este una din pasiunile ei. Hortensiile sunt cele mai potrivite flori pentru fecioara, pentru ca exprima cel mai bine latura delicata a acesteia.

Balanta- florile ideale pentru nunta ta trebuie sa fie la fel ca si tine, deosebit de frumoase! Ei bine, nimic nu poate sa te reprezinte mai bine decat calele.

Scorpion -  scorpionii trebuie sa fie cei mai buni in tot ceea ce fac, de aceea crinul este alegerea perfecta pentru aranjamentele de la nunta. O alta floare potrivita pentru scorpioni face parte tot din familia crinului si se numeste Gloriosa Superba sau Crin de Malabar.

Sagetator- daca esti nascuta in aceasta zodie inseamna ca esti o fire aventuroasa careia ii place sa descopere lucruri noi. Laleaua Parrot este ceea ce iti trebuie.

Capricorn- de obicei capricornii sunt eleganti si tot ceea ce tine de nunta, trebuie sa fie cu gust. Cel mai bine li se potriveste o floare exotica denumita spanz.

Varsator- fiecare varsator pretinde ca este unic asa ca si floarea care il va reprezenta in ziua nuntii trebuie sa fie deosebita.

Amaryllis (crinul de camera) este alegerea ideala.

Pesti- orhideea este planta care nu trebuie sa lipseasca din buchetul tau de mireasa. Inspira fragilitatea si delicatetea.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies