Uite ce greseli de fashion si de make-up te pot imbatrani!

Uite ce greseli de fashion si de make-up te pot imbatrani!
Uite ce greseli de fashion si de make-up te pot imbatrani!

Iti place sa combini culorile si sa te imbraci in tendinte, dar simti in continuare ca ai un stil care nu te avantajeaza. Uite ce greseli sa eviti ca sa nu pari mai matura decat esti!

Vrei tot timpul sa fii la moda

Nu-i nimic rau sa urmaresti tendintele si sa-ti cumperi haine care sunt la moda. Doar ca, de obicei, majoritatea pieselor vestimentare de firma sunt si scumpe si daca ai un buget mediu, iti va fi mai greu sa-ti schimbi hainele de fiecare data cand se innoiesc tendintele.

Incearca sa te folosesti si de hainele pe care ti le-ai cumparat ceva timp pentru ca unele piese vestimentare nu se demodeaza niciodata.

Un exemplu clasic este rochia neagra.

Porti haine prea stramte sau prea largi

Nu purta bluze, fuste, rochii sau alte piese vestimentare care iti sunt prea stramte. Cu toate ca iti dau impresia ca esti mai slaba, ele nu fac decat sa accentueze micile defecte pe care tu, de fapt, vrei sa le ascunzi.

Totodata, evita sa porti haine prea largi, in special daca esti o femeie cu forme.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Folosesti prea mult creion de ochi

Creionul negru te ajuta sa ai o privire patrunzatoare, dar cand este folosit in exces iti poate accentua cearcanele si ridurile. In locul unui creion negru, alege unul intr-o nuanta maronie sau gri.

Incearca sa eviti si tusul lichid, fiindca iti poate incarca ochii, iar efectul va fi unul dramatic, prea putin indicat pentru un machiaj de zi.

Optezi pentru rujuri inchise la culoare

Nuantele inchise de rujuri scot trasaturile fetei in evidenta. Cand esti obosita, palida sau ai cearcane, e vita sa folosesti rujuri visinii sau maronii,  fiindca te vor face sa pari mai matura decat esti.

Foloseste, mai degraba, nuante de gloss cat mai naturale.

Mergi des la solar

Cui nu i-ar placea sa aiba mereu un bronz uniform si o piele stralucitoare? Insa, obiceiul de a merge la solar in mod constant te va ajuta doar pe moment.

Poate ca ti se va parea ca ai o piele stralucitoare si un bronz de invidiat, insa i n timp vei observa ca tenul tau nu mai arata atat de bine daca intrerupi sedintele de la solar.

Risti sa te confrunti cu imbatranirea prematura a pielii, mai exact cu riduri si pete maronii, de-a dreptul neplacute.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies