Uite ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana!

Uite ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana!
Uite ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana!

Astrologul Mariana Cojocaru iti spune ce pericole te pandesc sau ce lucruri bune te asteapta in aceasta saptamana.

Berbec

Dragostea in aceasta saptamana inseamna slabiciune sau patima. Sunteti intr-o perioada in care tumultul, agitatia, si tranzitele astrale au un impact foarte puternic. Se face un bilant al gandurilor si al actiunilor din ultimii ani de zile.

Taur

Vdeteti viata ca pe e un joc de noroc. Unii au parte de castiguri, altii de pierderi. Atentie la persoanele invidioase, dusmanoase.

Veste buna vine pe sanatate!

Gemeni

In acesta saptamana trebuie sa marcati toate oportunitatile si sa bateti palma cand vine vorba de trazactii si contracte, vanzari, achizitii. Exista posibilitatea aparitiei dragostei la prima vedere!

Rac

Mizeaza totul pe o carte! Joaca o sansa importanta in cariera si mergi la risc. Daca nu sti ce decizie sa iei sfatuieste-te cu cineva apropiat din familie.

Leu

Vestile vin de la drum lung sau de la sefi. Soarele va intra in constelatia Gemeni de aceea leii sunt mai deschisi catre petreceri sau evenimente mondene.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fecioara

Schimbari de situatie in acte, de strategie, optica in familie.

Este saptamana in care poti sa iesi din anonimat in ceea ce priveste cariera.

Balanta

Saptamana iti aduce nonconformism, iubiri lipsite de prejudecata sau chiar eliberarea dintr-o relatie. O peroada agitata in care unii au parte de agonie, altii de extaz.

Scorpion

Va doriti o schimbare majora la locul de munca si stati pe un butoi cu pulbere.

Tensiunile sunt prezente.  Atentie la sanatate pentru ca anumite afectiuni care sunt in stare latenta se pot croniciza penste noapte.

Sagetatator

Soarele va sustine relatia matrimoniala. Dcaa nu sunteti casatorit pot aparea iubiri instant. Copiii pot veni cu vesti care va vor lasa cu gura cascata.

Capricorn

Saptamana acesat va aduce vesti neasteptate de la familie, risc de incidente, defectiuni, accidente domestice.

Varsator

Varsatorii au parte de o saptamana destul de buna. Cineva va provoaca deci puteti izbucni. Atentie ce declaratii faceti!

Pesti

Unii pot da marea lovitura, altii pot face banii praf. Atentie la bunurile acumulate si la banii din buzunar!

 

Afla mai multe despre ceea ce iti rezerva astrele in acesta saptamana!

##VIDEO7994##



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies