Uite ce lucruri la care nu te astepti pot provoca reactii alergice!

Uite ce lucruri la care nu te astepti pot provoca reactii alergice!
Uite ce lucruri la care nu te astepti pot provoca reactii alergice!

Si tu suferi cand vine primavara, din cauza alergiilor? Uite cateva lucruri care iti pot provoca reactii alergice sau chiar iti pot agrava starea!

Fructele si legumele

Exista cateva fructe si legume cum ar fi merele, perele sau morcovii care pot provoca anumite reactii ale sistemului imunitar. Dupa ce le consumi poti simti mancarimi in gat.

Produsele de ingrijire a parului

Produsele de styling (spuma de par, fixativul sau gelul) atrag ca un magnet polenul si il fixeaza de firul tau de par, lucru care poate provoca sau chiar agrava alergiile de care suferi.

Poarta palarii atunci cand mergi in parc si schimba-ti fata de perna mai des, pentru a evita stfel de situatii.

Berea si vinul

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Daca simti ca ti se usuca gatul si ca nu mai poti respire dupa ce ai baut un pahar de vin sau de bere, inseamna ca esti alergica la sulfiti.

Lumanarile

Expertii spun ca de fiecare data cand aprindem in camera o lumanare pe baza de parafina, poluam aerul pe care il respiram. Cercetatorii spun ca lumanarile emit substante toxice atunci cand sunt aprinse si ca acestea pot provoca alergii ale sistemului respirator.

Telefoanele mobile

Daca observi ca ti-au aparut pe obraz pete care provoca mancarimi poti avea o alergie la nichel, afectiune care se poate agrava de fiecare data cand vorbesti la telefon.

Testeaza telefonul pentru a vedea daca nu cumva contine nichel!

Animalele de plus

Aceste jucarii adorabile sunt o sursa de alergeni datorita faptului ca atrag particulele de praf. De aceea este bine sa le speli cu apa fierbinte in fiecare saptamana!



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies