Uite ce lucruri sa nu mai faci niciodata! Iti faci rau singura!

Uite ce lucruri sa nu mai faci niciodata! Iti faci rau singura!
Uite ce lucruri sa nu mai faci niciodata! Iti faci rau singura!

Cateodata, fiecare dintre noi are tendinta de a se invinovati pentru anumite lucruri sau de a fugi de probleme in loc sa le gaseasca rezolvarea. Acestea, plus alte lucruri iti fac rau. Iata cum sa procedezi.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu mai fugi de probleme- Nu poti sa fugi de problemele tale la infinit, cu gandul ca astfel vei scapa de ele. Daca vrei sa treci peste, cel mai bine este sa incerci sa le rezolvi, altfel nu vei face decat sa te chinui singura.



Nu te mai minti- Chiar daca asa ai impresia ca te incurajezi, de fapt iti faci mai mult rau, singura. Iti tot spui ca totul va fi bine in relatia ta, cand vezi clar ca lucrurile nu mai merg cum trebuie? Atunci ia atitudine si schimba situatia, insa nu te mai minti.

Nu permite sentimentului de frica sa te domine- Oricui ii este teama de multe lucruri, insa tine de fiecare dintre noi sa gestionam emotiile cu care avem de-a face.
Daca te lasi dominata de frica, nu vei reusi niciodata sa mergi mai departe si sa obtii ce-ti doresti.

Nu te mai compara cu alte persoane-
Evita sa te pui in balanta cu alte persoane, intrucat fiecare este unic in felul lui. Chiar daca tu nu te descurci sa faci anumite lucruri, ai alte abilitati pe care poate ca ceilalti nu le au.

Nu cauta compasiune- Vrei ca cei din jurul tau sa-ti acorde mai multa atentie si din acest motiv, incerci sa faci pe victima? Aceasta nu este cea mai
buna modalitate de a-i pastra langa tine pe cei din jur. Din contra, este obositor atat pentru ei, cat si pentru tine.

Nu mai trai in trecut-
Cu cat stai mai mult legata de trecut, cu atat iti va fi mai greu sa traiesti in prezent si sa privesti increzatoare catre viitor. Pastreaza legatura cu trecutul doar prin amintiri, nu incerca sa retraiesti momentele de altadata.




Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies