Uite ce mituri de care tii cont te ingrasa! Afla ce greseli majore faci atunci cand esti la dieta

Uite ce mituri de care tii cont te ingrasa! Afla ce greseli majore faci atunci cand esti la dieta
Uite ce mituri de care tii cont te ingrasa! Afla ce greseli majore faci atunci cand esti la dieta

Exista numeroase reguli pentru slabit insa nu pe toate trebuie sa le aplici. Multe dintre ele sunt doar niste mituri care nu doar ca nu sunt in beneficiul tau, ci te “ajuta” si sa iei cateva kilograme in plus.

MIT: Nu manca dupa ora 8 seara.

Ora la care mananci nu conteaza, ci numarul de calorii pe care le consumi.  Daca mananci seara, incearca sa consumi alimente cat mai usoare.

MIT: Alimentele light sunt mai bune

Cu toate ca acestea contin mai putine calorii, au de asemenea si cantitati mai mari de sodiu, aditivi si indulcitori artificiali.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

MIT: Poti sa mananci cat vrei, atata timp

cat alimentele sunt sanatoase

Chiar si alimentele sanatoase contin calorii, zahar, grasimi si sodiu. Asa ca nu poti sa consumi cantitati nelimitate din acestea.

MIT: Dieta vegan iti garanteaza pierderea in greutate

Si preparatele vegan au calorii, de aceea acest stil de viata nu este neaparat sanatos, daca nu esti atenta la ce mananci.

 

Sursa  www.womenshealthmag.com



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies