Uite ce nu lipseste din alimentatia sexy gravidutei Adelina Pestritu. Vedeta e adepta alimentatiei sanatoase

Uite ce nu lipseste din alimentatia sexy gravidutei Adelina Pestritu. Vedeta e adepta alimentatiei sanatoase
Uite ce nu lipseste din alimentatia sexy gravidutei Adelina Pestritu. Vedeta e adepta alimentatiei sanatoase

Adelina Pestritu este insarcinata in luna a cincea.

Fosta prezentatoare tv si iubitul ei, Virgil, sunt in culmea fericirii de cand au aflat ca vor fi parintii unei fetite, iar frumoasa bruneta le-a dat fanilor de pe Facebook vestea cea mare printr-un mesaj emotionant.

Mai mult decat atat, in urma cu cateva saptamani Adelina a povestit, in cadrul emisiunii "Teo Show", ca partenerul ei de viata a cerut-o de sotie intr-un cadru romantic.

Fara sa-i dea prea multe explicatii, Virgil a invitat-o pe Ade la o plimbare...la mare. Luata pe nepregatite, vedeta a ezitat la inceput din cauza vremii posomorate, apoi a acceptat invitatia pe litoral. Cand se astepta mai putin, iubitul ei a ingenuncheat pe nisip si i-a adresat acea intrebare pe care orice femeie viseaza sa o auda.

Influencerul a rostit un "DA" hotarat, cu ecou, iar de atunci protagonista noastra pluteste… Si cum starea emotionala a unui om se reflecta si pe chipul lui, viitoarea mamica pare din ce in ce mai frumoasa.

Cum era normal, Ade are pofte, pe majoritatea dintre ele vedeta impartasindu-le cu prietenii de pe retelele de socializare. In ultimele saptamani Adelina a facut o adevarata "revolutie" pe instagram postand niste deserturi care-ti lasa gura apa.


Imediat, fanii i-au cerut retetele dulciurilor apetisante, iar viitoarea mamica le-a impartasit cu drag. Fosta prezentatoare tv nu mananca insa in fiecare zi desert, bruneta fiind o adepta a stilului de viata sanatos.

Alimentatia ei zilnica abunda in legume si fructe, zilele trecute protagonista noastra rasfatandu-se cu un platou plin cu avocado, sfecla rosie, baby spinach, seminte, porumb uscat si ardei rosu.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Adelina Pestritu a facut topul celor mai enervante expresii de pe retelele de socializare. Tu le folosesti?

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Ultima pofta a indragitei Adelina Pestritu. S-a delectat cu un "vulcan de ciocolata" delicios. Iata reteta desertului apetisant

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies