Uite ce poti face cand esti plictisita! Timpul tau liber nu a fost niciodata mai placut

Uite ce poti face cand esti plictisita! Timpul tau liber nu a fost niciodata mai placut
Uite ce poti face cand esti plictisita! Timpul tau liber nu a fost niciodata mai placut

Atunci cand ai mult timp liber insa nu stii ce sa faci cu el, incearca sa gasesti activitati interesante si productive. Cateodata trebuie sa incerci ceva nou. Uite ce propuneri avem pentru tine!

Incearca jet skiing. Aceasta activitate este ideala pe timpul verii. Daca te-ai saturat sa pierzi vremea la piscina, inchiriaza un jet ski si distreaza-te!

Ai vreo gradina zoologica prin apropiere? Nu ai mai vizitat-o din copilarie? Este timpul sa o faci. Astfel poti sa iti petreci timpul cu familia si prietenii si sa vezi animale interesante.

Bowling-ul este un sport pe care trebuie sa il incerci.

Te vei distra copios cu gasca, in weekenduri. Desi la noi nu exista foarte multe aali de bowling, daca ai una in apropiere, profita de asta!

Ai auzit de Aventura Parc? Exista anumite parcuri unde poti sa incerci tot felul de activitati interesante si captivante ca tiroliana sau catararile. Intereseaza-te care este cel mai apropiat parc de acest gen si organizeaza o iesire cu prietenii acolo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cel mai bun mod prin care poti sa scapi de plictiseala este sa mergi la stand-up comedy. Iti va reda buna dispozitie in timp ce savurezi cocktailurile tale preferate. Ia-ti cea mai bun prietena si faceti-va rezervare pentru o portie de ras.

Tu cat de bine iti cunosti orasul? Ai incercat vreodata sa afli ce obiective merita vizitate? Fa acest lucru acum! Vei fi surpinsa cate lucruri noi poti afla despre orasul in

care locuiesti.

Daca ai abilitati de scris si ai timp liber sa o faci, incepe sa scrii pe un blog. Moda, muzica, gastronomie, filme sau calatorii, poti scrie despre absolut orice doresti.

Voluntariatul nu doar ca este o metoda prin care sa scapi de plictiseala ci si una nobila. Sentimentul pe care ti-l da faptul ca ajuti pe cineva, nu poate fi comparat cu nimic.

In zilele noastre exista foarte multe organizatii care cauta voluntari insa daca nu exista una in orasul tau, poti sa iti oferi serviciile unui orfelinat sau adapostului pentru caini.

Gateste! Incearca retete noi cu care sa iti impresionezi prietenii. Organizeaza cine festive care iti vor da ocazia sa iti pui in practica cunostiintele in materie de gatit.

Sursa en.amerikanki.com



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies