Uite ce preferinte muzicale ai in functie de zodie!

Uite ce preferinte muzicale ai in functie de zodie!
Uite ce preferinte muzicale ai in functie de zodie!

Fiecare semn din zodiac are anumite preferinte in ceea ce priveste muzica. Afla ce gen ti se potriveste cu adevarat si albumul caror artisti trebuie sa il cumperi!

Berbec- daca vorbim de clasici, Wagner este compozitorul care iti incanta urechile. De asemenea asculti heavy metal, punk si hard rock. Artistii preferati? Coldplay, The Sex Pistols, si Ozzy Osbourne.

Taur- taurii sunt atrasi de muzica pop. De obicei le place o melodie care este usor de ascultat, insa nu se dau in laturi nici cand vine vorba de rock clasic, si aici vorbim de trupe ca The Beatles si The Rolling Stones.

Gemeni- gemenilor le place muzica in general, singurul gen pe care il resping este rap-ul. ABBA, The BeeGees sau Michael Jackson sunt preferatii tai daca esti nascuta in zodia gemeni. Cand te simti melancolica asculti Frank Sinatra, Dean Martin si Tom Jones.

Rac- nativii in rac sunt foarte romantici, de aceea prefera artiste ca Whitney Houston, Kelly Clarkson sau Celine Dion.

Genuri ca New age sau muzica electronica sunt de asemenea pe placul racilor.

Leu- fiind firi mai agresive este si normal sa fie atrase de heavy metal si hard rock. Ar putea asculta Def Leppard, Pink Floyd si Black Sabbath toata ziua. Uneori se delecteaza si cu Beethoven, Wagner si Rachmaninoff.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fecioara- cel mai  bine li se potriveste muzica de relaxare, de aceea feciorelor le surade cand aud de Enya sau Moby.

Din categoria muzica calsica le place Vivaldi si  Mozart.

Balanta- Franz Shubert, Fanny Medelssohn si Johann Strauss sunt preferatii tai in materie de muzica clasica. Pe de alta parte cand asculti Sinatra, Barbara Streisand si Dean Martin te simti cel mai bine. O stare de bine iti da si heavy metal-ul, iar in aceasta categorie ii includem pe Nick Cave si Depeche Mode.

Scorpion- cel mai repede te prinde jazz-ul.

Holly Cole, Molly Johnson si Aretha Franklin sunt vocile pe care adori sa le asculti.

Sagetator- soundtrack-urile filmelor sunt in topul preferintelor sagetatorilor. Muzica din “Kill Bill” sau “Natural Born Killers” ii incanta maxim.

Capricorn- daca esti nascuta sub semnul capricornului inseamna ca respiri jazz. Si opera este pentru tine un gen placut. In masina asculti rock’n’roll  si aici ne referim la Eurythmics, Talking Heads sau Bryan Ferry.

Varsator- Maurice Ravel, Erik Satie si Claude Debussy sunt compozitorii tai preferati.  Cadoul excelent pentru tine este un album semnat David Bowie.

Pesti- pestii sunt indragostiti de Petula Clark, Judy Garland sau Poly Berge. De asemenea le place orice gen care emana optimism si veselie.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies