Uite ce remedii indeparteaza punctele negre de pe fata!

Uite ce remedii indeparteaza punctele negre de pe fata!
Uite ce remedii indeparteaza punctele negre de pe fata!

Daca vrei sa ai un ten curat, lipsit de imperfectiuni, incearca urmatoarele remedii. Pe langa faptul ca vor indeparta punctele negre, iti vor mentine pielea catifelata si stralucitoare.

Pune la inmuiat 2-3 linguri de faina de orez intr-o jumatate de cana de lapte 5 ore, timp in care mai amesteca din cand in cand. Pasta obtinuta se aplica pe zonele afectate, se lasa sa actioneze 10-15 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta.

Rosiile au proprietati naturale antiseptice, care grabeste uscarea punctelor negre de pe fata. Descojeste o rosie si sterge-ti zonele afectate cu pulpa ei.

Lasa sa actioneze cel putin o ora, dupa care spala-te pe fata cu apa calduta. Nu uita ca la sfarsit sa te clatesti cu apa rece pentru a permite inchiderea porilor inainte de a patrunde bacterii si mizerie in straturile pielii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Marunteste bine un pumn de migdale, dupa care amesteca-le cu suficienta apa de trandafir cat sa se formeze o pasta.

Compozitia se aplica pe fata, se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta.

Prepara-ti o masca din bicarbonat de sodiu si apa, in cantitati egale, cu care sa-ti masezi bine zonele afectate. Apoi, las-o sa actioneze in continuare, iar dupa 15 minute spala-te pe fata si aplica o crema hidratanta.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies