Uite ce sa nu postezi niciodata pe Facebook atunci cand esti in vacanta!

Uite ce sa nu postezi niciodata pe Facebook atunci cand esti in vacanta!
Uite ce sa nu postezi niciodata pe Facebook atunci cand esti in vacanta!

Te pregatesti de sarbatori si ai planuita o vacanta alaturi de persoana iubita? Ei bine, trebuie sa stii anumite reguli si ce nu ar trebui sa impartasesti cu prietenii tai virtuali, chiar daca iti doresti enorm de mult asta.

E posibil ca vacanta ta sa se sfarseasca prost, iar atunci cand ajungi acasa sa o gasesti goala. Asa ca, pentru a evita problemele, nu posta poze pe Facebook din vacanta si nu da de inteles celor de pe net ca esti departe de casa.

Chiar daca iti cunosti toti prietenii din lista, LIKE-uri si SHARE-urile primite la postarile tale pot ajunge mult mai departe si nu poti stii cine le vede.



Nici daca petreci seara de Anul Nou intr-un restaurant, nu e bine sa postezi poze sau sa dai chek-in pentru ca hotii abia asteapta sa iti "faca o vizita".

Nu iti eticheta prietenii cu care ai mers in vacanta pentru ca problema "casei goale" s-ar putea raspandii si la ei. Plus de asta, chiar inainte sa pleci, nu te lauda cu asta in mediul virtual, mai bine ai rabdare pana ajungi acasa si atunci le poti arata si prietenilor ce mult te-ai distrat tu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies