Uite ce semne iti arata ca traiesti pe muchie de cutit! Afla ce schimbari financiare trebuie sa faci in viata ta

Uite ce semne iti arata ca traiesti pe muchie de cutit! Afla ce schimbari financiare trebuie sa faci in viata ta
Uite ce semne iti arata ca traiesti pe muchie de cutit! Afla ce schimbari financiare trebuie sa faci in viata ta

Majoritatea persoanelor incerca sa faca fata problemelor financiare si sa economiseasca cat mai mult. Uite ce iti arata ca nu te descurci prea bine la acest capitol si ca intinzi mai mult decat iti permite plapuma!

Nu iti platesti facturile la timp si nu pentru ca uiti, ci pentru ca ai ramas fara bani. Gandeste-te bine pe ce cheltuiesti si incearca sa renunti la anumite lucruri de care nu ai nevoie cu adevarat cum ar fi vizitele la saloanele de infrumusetare.

Nu ai nici un cont de economii. Este un aspect foarte important. Daca ai economisit niste bani, acestia iti pot fi utili in situatii de urgenta cum ar fi pierderea jobului sau o boala.

Te imprumuti mereu. Fie ca ceri bani de la prieteni sau familie, daca asta se intampla frecvent inseamna ca trebuie sa faci niste schimbari in ceea ce priveste stilul tau de viata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bancile iti refuza un nou imprumut din cauza datoriilor pe care le ai.

Incerci sa tii pasul cu prietenii tai. Daca acestia isi fac cumparaturile in cele mai scumpe magazine si merg in vacante des iar tu incerci sa tii pasul cu ei, cu siguranta te intinzi mai mult decat iti permite plapuma.

Iti cumperi lucruri pe care nu ti le permiti. Cand iti iei salariul tinzi sa cheltuiesti cam mult. In loc sa faci asta, incearca sa economisesti pentru a-ti cumpara geanta preferata.

Sursa en.amerikanki.com



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies