Uite ce spun astrele despre personalitatea ta de la locul de munca! Afla care sunt punctele tale forte pe care trebuie sa mizezi in cariera

Uite ce spun astrele despre personalitatea ta de la locul de munca! Afla care sunt punctele tale forte pe care trebuie sa mizezi in cariera
Uite ce spun astrele despre personalitatea ta de la locul de munca! Afla care sunt punctele tale forte pe care trebuie sa mizezi in cariera

Te-ai intrebat vreodata de ce ai primit acea promovare sau dimpotriva cum sa faci sa iti pui in aplicare ideile? Personalitatea ta la locul de munca este puternic influentata de zodia in care te-ai nascut.

Berbec

Berbecii pot vedea dincolo de aparente. Isi dau seama usor daca cineva ii flateaza cu un anumit scop sau daca sunt pe cale de a fi tradati. Simtul umorului ii face populari printre colegi. Stiu sa faca haz de necaz si isi recunosc greselile, isi ajuta colegii iar daca le place ceea ce fac, se dedica trup si suflet carierei.

Taur

Seful taur poate fi un comandant sever intr-o zi si prietenul tau cel mai bun, in alta.

Dispozitia acestuia se poate schimba de la o clipa la alta. Taurilor le place sa isi faca munca distractiva si este o placere sa lucrezi cu ei. Sunt persoane pe care te poti baza oricand.

Gemeni

Nativii acestei zodii si-au construit cariera mai mult cu noroc si o personalitate puternica decat prin munca asidua. Pentru acestia, socializarea este un aspect foarte important, la fel de important ca si sarcinile de zi cu zi.

Orice job care presupune calatorii este ideal pentru ei.

Rac

Familia este mult mai importanta pentru raci decat cariera. Atunci cand sunt la munca impun respect insa stiu sa isi arate si prietenia. Disciplina si loialitatea sunt cuvinte de baza pentru ei.

Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leii s-au nascut pentru a fi sefi.

Din tinerete au stiut ce vor sa faca si au luptat pentru a obtine acel lucru. Cand muncesc pentru altii trateaza lucrurile ca si cum compania ar fi a lor. Leilor le plac suprizele placute si adora sa fie surprinsi in mod placut de echipa pe care o conduc.

Fecioara

Inteligenta, rapiditatea si fairplay-ul sunt atributele care caracterizeaza aceasta zodie. Fecioarele au talente ascunse insa nu ai sa vezi un native al acestei zodii in varful piramidei ierarhice pentru ca sefia nu este domeniul lor.

Balanta

Sarmul dar si eforturile considerabile contribuie la succesul balantelor in cariera. Toata lumea le mananca din palma iar colegii de sex opus au doar cuvinte de admiratie la adresa acestora. Desi nu prea le au cu finantele, balantele sunt persoane corecte si nu vor trage pe sfoara pe nimeni.

Scorpion

Scorpionii nu accepta scuze penibile de la subordonatii lor.

Au asteptari mari de la ceilalti pentru ca la randul lor sunt exigenti cu propria lor persoana. Se considera persoane transparente.

Sagetator

In CV-ul unui sagetator vei gasi joburi din diferite domenii. Se plictiseste repede si nu ezita sa faca o schimbare atunci cand considera ca este necesar. Cand vine vorba de sagetatori nici nu stii daca sa ii iubesti sau sa ii urasti.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Capricorn

Capricornii nu prea au noroc in viata si implicit nici in cariera.

Trebuie sa isi faca singuri norocul sau mai exact sa munceasca foarte mult pentru a reusi. In calitate de sefi, capricornii nu ar cere nici unui angajat sa faca ceva ce ei nu ar face.

Varsator

Multi varsatori ajung in top la locul de munca. Insa si atunci cand o fac sunt prietenosi cu subordonatii lor. Cred in egalitate insa nu suporta persoanele lenese si lipsa de initiativa.

Pesti

Pestilor le place sa se auda vorbind. Rareori accepta ideile celor din jur. Orice ar lucra pentru un astfel de sef trebuie sa dea dovada de putere mentala si sa incerce sa nu isi ia superiorul prea in serios. Pestii sunt buni negociatori insa ca si manageri, nu putem spune acelasi lucru. Sunt visatori si paseaza sarcinile pe care le au de indeplinit, altora.

 

Sursa www.women24.com



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies