Uite ce spune ascendentul tau despre tine! Afla in ce fel iti influenteaza personalitatea! 

Uite ce spune ascendentul tau despre tine! Afla in ce fel iti influenteaza personalitatea! 
Uite ce spune ascendentul tau despre tine! Afla in ce fel iti influenteaza personalitatea! 

Semnul zodiacal in care se afla Ascendentul ofera indicii despre personalitatea ta, despre cum te percep ceilalti, care este impresia pe care o lasi la prima vedere si care sunt trasaturile fizice care te caracterizeaza.

 

Unii astrologi considera ca Ascendentul, cu tot cu caracteristicile aferente, isi intra in rol abia dupa 28-30 ani.
Sunt multe metode si softuri utile pentru calcularea ascendentului dar, in mod evident, cel mai bine este sa apelati la un astrolog pentru asta, AICI.
Ascendent in BERBEC
Esti o persoana puternica, dinamica, ambitioasa, centrata pe scopurile tale cele mai inalte.
Cea mai grea pedeapsa pentru tine este sa fii inactiv sau sa astepti. Constitutia celor cu Asc in Berbec este de regula una atletica, cu masa musculara bine dezvoltata sau cel putin armonioasa.
Fiind un semn masculin, confera femeilor o expresie mai dura si trasaturi foarte bine conturate. Podoaba capilara ar trebui sa fie una voluminoasa, cu parul aspru si puternic (deseori ondulat, chiar cret).
Dispui de o inepuizabila energie si acesta este motivul pentru care gesturile tale tradeaza intotdeauna nerabdarea, precipitarea si impulsivitatea
Ascendent in TAUR
Ar trebui sa fii o persoana pragmatica, senzuala, atrasa de bani si confort, cu un simt artistic foarte dezvoltat. Realist, increzator doar in lucrurile palpabile, concrete si probate, ai obiceiul de a te opune schimbarilor fundamentale si bruste ale vietii, din teama de a nu pierde siguranta si confortul.
Respingi tot ce este abstract sau pur teoretic si te indrepti doar spre ceea ce este sigur si deja demonstrat. Din cauza acestei dorinte de confort, risti de multe ori sa pierzi sanse sau sa aluneci pe panta comoditatii si ignorantei.
Femeile cu Ascendent in Taur au de regula forme senzuale, pline si nu sunt prea inalte. Deseori au parul ondulat si gropite in obraji. Privirea este linistita si blanda.
Ascendent in GEMENI
Ascendentul in Gemeni face din tine o persoana curioasa, vesela, vioaie, adaptabila si vorbareata. Esti tot timpul cu privirea in mai multe parti, ai interes pentru mai multe domenii in acelasi timp, ceea ce poate duce la o disipare a energiei si la superficialitate.
Ai o anume tendinta spre dualitate, in sensul ca vrei sa ai de fiecare data cel putin doua variante din care sa poti alege (fie ca e vorba despre dragoste, slujba, prieteni, planuri, idealuri, studii).
Capacitatea ta de a te adapta oricaror conditii este deja arhicunoscuta. Comunici foarte usor cu cei din jur, iti place sa vorbesti despre cate in luna si in stele. Cu banii, nu arunci insa la fel de usor pe cat arunci cu vorbele.
Ca aspect fizic, persoanele nascute sub acest Ascendent, au forme suple, linii longiline, membre lungi si subtiri, privirea agera si sunt de regula destul de inalte.
Au un aer tineresc, zglobiu, sugubat.
Ascendent in RAC
Cu siguranta te poti caracteriza ca fiind extrem de sensibil, emotiv, schimbator, timid, dar cu o imaginatie de invidiat si o intuitie fabuloasa. Familia este totul pentru tine si obisnuiesti sa te atasezi de parinti, persoane dragi sau obiecte /locuri pe care le-ai iubit.
Te desprinzi destul de greu de amintiri, de trecut si de persoanele care au avut un impact major asupra ta la nivel emotional.
Ai nevoie de intimitate si de un mediu familial linistit si armonios, care sa-ti permita sa-ti exprimi creativitatea fara sa fii tulburat.
Acesti nativi au de regula o privire blanda, asemanata de multi autori cu „privirea de caprioara”, fata rotunda, cu ochi rotunzi sau foarte expresivi si cu o mimica mirata sau perplexa. Corpul este potrivit ca inaltime si exista o tendinta de dilatare la nivelul abdomenului.
Ascendent in LEU
Prezenta Leului la Ascendent indica in mod clar o persoana careia ii place sa capteze atentia asupra ei. Te-ai nascut pentru a invata sa stralucesti si sa te pui in valoare. Esti pe cat de generos, pe atat de egoist, de fapt esti un pic din ambele. Uneori esti idealist sau tinzi sa crezi ca oamenii din jur sunt mai mult decat sunt de fapt. De aici, tot soiul de experiente neplacute si dezamagiri.
Din punct de vedere fizic, persoanele cu Ascendent in Leu au o constitutie atletica, puternica, musculoasa. Picioarele sunt lungi si puternice, iar parul bogat. Ochii sunt de cele mai multe ori deschisi la culoare sau au o luminozitate aparte.
Ascendent in FECIOARA
Daca te-ai nascut sub acest Ascendent, esti o persoana perfectionista, cu o minte organizata si cu un spirit de observatie imbatabil. Esti pedant sau, in orice caz, foarte ingrijit si curat. Esti maestru in comunicare, verbala sau prin scris. De asemenea, ar trebui sa fii harnic, saritor, gata sa preiei si problemele altora. Este ca si cum te-ai nascut sa te pui in slujba celorlalti (ti se potrivesc foarte bine domenii precum medicina sau farmacia).
Nativii cu Ascendent Fecioara sunt extrem de pretentiosi in toate domeniile vietii, fara exceptie. De aceea, risca sa fie nefericiti in viata conjugala, pentru ca par sa fie tot timpul nemultumiti si nesiguri pe alegerea facuta. Au nevoie de tot mai multe dovezi de iubire, dar oricat de multe ar primi, niciodata nu e destul.
Ascendent in BALANTA
Daca te incadrezi in aceasta categorie, atunci inseamna ca esti o fiinta gratioasa, atat in comportament si atitudine, cat si prin constitutie. Venus te-a inzestrat cu toate calitatile necesare pentru a atrage atentia si a castiga admiratia celor din jur.
Esti un om care cauta echilibrul in toate aspectele vietii. Urasti conflictele, agitatia si tensiunile, fie ca esti implicat direct sau nu. Pledezi mereu pentru armonie si pentru rezolvarea amiabila a tuturor problemelor. Te pricepi foarte bine sa mediezi conflictele, motiv pentru care, de-a lungul vietii, foarte multi oameni pot beneficia de acest dar al tau.
Ţii foarte mult la parerea si confirmarea venita de la cei din jur, lucru care te face sa fii atasat de tot felul de prejudecati si cutume. Altfel spus, faci mai mult ce „trebuie” si ce vor altii, decat ceea ce-ti doresti tu cu adevarat.
Ascendent in SCORPION
Esti pasional, puternic, hotarat, misterios si transant? Atunci nu ar trebui sa ai niciun dubiu ca acesta este Ascendentul sub care te-ai nascut.
Ai un magnetism incredibil, o privire patrunzatoare, inspiri fermitate si putere. Esti tenace, perseverent si ambitios, dar extrem de posesiv si gelos. Rareori te impaci cu ideea ca nu poti avea totul sub control si asta pentru ca ai nevoie sa stii tot ce se intampla in jurul tau, pentru a fi linistit. Culmea e ca nici macar atunci nu esti linistit.
Din punct de vedere fizic, persoanele nascute sub acest Ascendent au o constitutie puternica, sunt suple si deseori au trupul mai puternic decat picioarele. Maxilarele sunt proeminente, nasul bine conturat, barbia ferma, buzele adesea subtiri, privirea arzatoare.
Ascendent in SAGETATOR
Daca te incadrezi in categoria celor cu Ascendentul in acest semn zodiacal, in mod sigur esti o persoana care inspira exuberanta, optimism, bunavointa si generozitate. Ai simtul umorului, esti jovial, activ si energic. Esti justitiar si adeptul adevarului, indiferent de consecinte. Uneori, modul franc si direct de a spune oamenilor tot ce gandesti poate rani si deranja.
Persoanele cu acest semn la Ascendent iubesc sporturile in aer liber, drumetiile, excursiile si adora calatoriile in strainatate. De fapt, sunt atrase de tot ce e exotic, nou, deosebit. Se adapteaza foarte repede la noi culturi si civilizatii si adesea invata foarte usor limbi straine. Le plac mancarurile variate, din bucatarii exotice.
Ascendent in CAPRICORN
Ascendentul Capricorn iti confera un aer serios, perspicace si sobru. Esti o persoana organizata, responsabila si meticuloasa, perseverenta, dar cam circumspecta si pesimista. Ai un umor de tip englezesc care deseori induce confuzie, pentru ca nu putem sti cand vorbesti serios si cand glumesti. Esti ambitios si intelept, dar destul de rigid si incapatanat.
Nativii cu Ascendent in Capricorn par sa se nasca batrani. Ei intineresc, ca spirit, pe masura ce inainteaza in varsta. Adesea, la maturitate, nu-si arata varsta. Au o oarecare tendinta spre izolare si insingurare, au putini prieteni.
Ascendent in VARSATOR
Spirit avangardist, orientat spre nou si modern, te-ai nascut sa aduci o contributie valoroasa in aceasta lume. Esti interesat de tot ce inseamna cunoastere si de tot ceea ce te poate ajuta sa-ti largesti orizonturile. Pari sa ai raspuns la orice intrebare, lucru care poate deveni obositor si frustrant pentru cei din jur. Ştii sa fii un bun prieten si ai o abilitate innascuta de a-ti face relatii si cunostinte noi, oriunde mergi.
Iti place sa fii inconjurat de cat mai multi oameni pentru ca schimbul de informatie este foarte important pentru evolutia ta.
Ascendent in PESTI
Oamenii care au componenta Pesti bine reprezentata in horoscopul personal sunt empatici, sensibili si romantici. Au o lume a lor, in care se retrag ori de cate ori sunt raniti sau se simt neintelesi de cei din jur. De aceea, deseori li se pune eticheta de „ciudati”. Ei sunt de fapt foarte sensibili si acesta este modul lor de a se proteja.
Au un simt artistic foarte dezvoltat si deseori au cel putin un talent in acest sens. Sunt extrem de compasivi si influentabili. Au o natura duala si sunt foarte greu de descifrat. Joaca mai mereu pe doua fronturi si sunt oscilanti si nehotarati.

Unii astrologi considera ca Ascendentul, cu tot cu caracteristicile aferente, isi intra in rol abia dupa 28-30 ani. 

Sunt multe metode si softuri utile pentru calcularea ascendentului dar, in mod evident, cel mai bine este sa apelati la un astrolog pentru asta, AICI.

Ascendent in BERBEC

Esti o persoana puternica, dinamica, ambitioasa, centrata pe scopurile tale cele mai inalte. Cea mai grea pedeapsa pentru tine este sa fii inactiv sau sa astepti. Constitutia celor cu Asc in Berbec este de regula una atletica, cu masa musculara bine dezvoltata sau cel putin armonioasa.

Fiind un semn masculin, confera femeilor o expresie mai dura si trasaturi foarte bine conturate. Podoaba capilara ar trebui sa fie una voluminoasa, cu parul aspru si puternic (deseori ondulat, chiar cret).

Dispui de o inepuizabila energie si acesta este motivul pentru care gesturile tale tradeaza intotdeauna nerabdarea, precipitarea si impulsivitatea

Ascendent in TAUR

Ar trebui sa fii o persoana pragmatica, senzuala, atrasa de bani si confort, cu un simt artistic foarte dezvoltat. Realist, increzator doar in lucrurile palpabile, concrete si probate, ai obiceiul de a te opune schimbarilor fundamentale si bruste ale vietii, din teama de a nu pierde siguranta si confortul. Respingi tot ce este abstract sau pur teoretic si te indrepti doar spre ceea ce este sigur si deja demonstrat. Din cauza acestei dorinte de confort, risti de multe ori sa pierzi sanse sau sa aluneci pe panta comoditatii si ignorantei.Femeile cu Ascendent in Taur au de regula forme senzuale, pline si nu sunt prea inalte. Deseori au parul ondulat si gropite in obraji. Privirea este linistita si blanda.

Ascendent in GEMENI

Ascendentul in Gemeni face din tine o persoana curioasa, vesela, vioaie, adaptabila si vorbareata. Esti tot timpul cu privirea in mai multe parti, ai interes pentru mai multe domenii in acelasi timp, ceea ce poate duce la o disipare a energiei si la superficialitate.Ai o anume tendinta spre dualitate, in sensul ca vrei sa ai de fiecare data cel putin doua variante din care sa poti alege (fie ca e vorba despre dragoste, slujba, prieteni, planuri, idealuri, studii). Capacitatea ta de a te adapta oricaror conditii este deja arhicunoscuta. Comunici foarte usor cu cei din jur, iti place sa vorbesti despre cate in luna si in stele. Cu banii, nu arunci insa la fel de usor pe cat arunci cu vorbele.Ca aspect fizic, persoanele nascute sub acest Ascendent, au forme suple, linii longiline, membre lungi si subtiri, privirea agera si sunt de regula destul de inalte. Au un aer tineresc, zglobiu, sugubat.


Ascendent in RAC

Cu siguranta te poti caracteriza ca fiind extrem de sensibil, emotiv, schimbator, timid, dar cu o imaginatie de invidiat si o intuitie fabuloasa. Familia este totul pentru tine si obisnuiesti sa te atasezi de parinti, persoane dragi sau obiecte /locuri pe care le-ai iubit.Te desprinzi destul de greu de amintiri, de trecut si de persoanele care au avut un impact major asupra ta la nivel emotional. Ai nevoie de intimitate si de un mediu familial linistit si armonios, care sa-ti permita sa-ti exprimi creativitatea fara sa fii tulburat.Acesti nativi au de regula o privire blanda, asemanata de multi autori cu „privirea de caprioara”, fata rotunda, cu ochi rotunzi sau foarte expresivi si cu o mimica mirata sau perplexa. Corpul este potrivit ca inaltime si exista o tendinta de dilatare la nivelul abdomenului.

Ascendent in LEU


Prezenta Leului la Ascendent indica in mod clar o persoana careia ii place sa capteze atentia asupra ei. Te-ai nascut pentru a invata sa stralucesti si sa te pui in valoare. Esti pe cat de generos, pe atat de egoist, de fapt esti un pic din ambele. Uneori esti idealist sau tinzi sa crezi ca oamenii din jur sunt mai mult decat sunt de fapt. De aici, tot soiul de experiente neplacute si dezamagiri.Din punct de vedere fizic, persoanele cu Ascendent in Leu au o constitutie atletica, puternica, musculoasa. Picioarele sunt lungi si puternice, iar parul bogat. Ochii sunt de cele mai multe ori deschisi la culoare sau au o luminozitate aparte.

Ascendent in FECIOARA

Daca te-ai nascut sub acest Ascendent, esti o persoana perfectionista, cu o minte organizata si cu un spirit de observatie imbatabil. Esti pedant sau, in orice caz, foarte ingrijit si curat. Esti maestru in comunicare, verbala sau prin scris. De asemenea, ar trebui sa fii harnic, saritor, gata sa preiei si problemele altora. Este ca si cum te-ai nascut sa te pui in slujba celorlalti (ti se potrivesc foarte bine domenii precum medicina sau farmacia).Nativii cu Ascendent Fecioara sunt extrem de pretentiosi in toate domeniile vietii, fara exceptie. De aceea, risca sa fie nefericiti in viata conjugala, pentru ca par sa fie tot timpul nemultumiti si nesiguri pe alegerea facuta. Au nevoie de tot mai multe dovezi de iubire, dar oricat de multe ar primi, niciodata nu e destul. 

Ascendent in BALANTA

Daca te incadrezi in aceasta categorie, atunci inseamna ca esti o fiinta gratioasa, atat in comportament si atitudine, cat si prin constitutie. Venus te-a inzestrat cu toate calitatile necesare pentru a atrage atentia si a castiga admiratia celor din jur.Esti un om care cauta echilibrul in toate aspectele vietii. Urasti conflictele, agitatia si tensiunile, fie ca esti implicat direct sau nu. Pledezi mereu pentru armonie si pentru rezolvarea amiabila a tuturor problemelor. Te pricepi foarte bine sa mediezi conflictele, motiv pentru care, de-a lungul vietii, foarte multi oameni pot beneficia de acest dar al tau.Ţii foarte mult la parerea si confirmarea venita de la cei din jur, lucru care te face sa fii atasat de tot felul de prejudecati si cutume. Altfel spus, faci mai mult ce „trebuie” si ce vor altii, decat ceea ce-ti doresti tu cu adevarat.

Ascendent in SCORPION

Esti pasional, puternic, hotarat, misterios si transant? Atunci nu ar trebui sa ai niciun dubiu ca acesta este Ascendentul sub care te-ai nascut.Ai un magnetism incredibil, o privire patrunzatoare, inspiri fermitate si putere. Esti tenace, perseverent si ambitios, dar extrem de posesiv si gelos. Rareori te impaci cu ideea ca nu poti avea totul sub control si asta pentru ca ai nevoie sa stii tot ce se intampla in jurul tau, pentru a fi linistit. Culmea e ca nici macar atunci nu esti linistit.Din punct de vedere fizic, persoanele nascute sub acest Ascendent au o constitutie puternica, sunt suple si deseori au trupul mai puternic decat picioarele. Maxilarele sunt proeminente, nasul bine conturat, barbia ferma, buzele adesea subtiri, privirea arzatoare.

Ascendent in SAGETATOR

Daca te incadrezi in categoria celor cu Ascendentul in acest semn zodiacal, in mod sigur esti o persoana care inspira exuberanta, optimism, bunavointa si generozitate. Ai simtul umorului, esti jovial, activ si energic. Esti justitiar si adeptul adevarului, indiferent de consecinte. Uneori, modul franc si direct de a spune oamenilor tot ce gandesti poate rani si deranja.Persoanele cu acest semn la Ascendent iubesc sporturile in aer liber, drumetiile, excursiile si adora calatoriile in strainatate. De fapt, sunt atrase de tot ce e exotic, nou, deosebit. Se adapteaza foarte repede la noi culturi si civilizatii si adesea invata foarte usor limbi straine. Le plac mancarurile variate, din bucatarii exotice.

Ascendent in CAPRICORN


Ascendentul Capricorn iti confera un aer serios, perspicace si sobru. Esti o persoana organizata, responsabila si meticuloasa, perseverenta, dar cam circumspecta si pesimista. Ai un umor de tip englezesc care deseori induce confuzie, pentru ca nu putem sti cand vorbesti serios si cand glumesti. Esti ambitios si intelept, dar destul de rigid si incapatanat.Nativii cu Ascendent in Capricorn par sa se nasca batrani. Ei intineresc, ca spirit, pe masura ce inainteaza in varsta. Adesea, la maturitate, nu-si arata varsta. Au o oarecare tendinta spre izolare si insingurare, au putini prieteni.

Ascendent in VARSATOR

Spirit avangardist, orientat spre nou si modern, te-ai nascut sa aduci o contributie valoroasa in aceasta lume. Esti interesat de tot ce inseamna cunoastere si de tot ceea ce te poate ajuta sa-ti largesti orizonturile. Pari sa ai raspuns la orice intrebare, lucru care poate deveni obositor si frustrant pentru cei din jur. Ştii sa fii un bun prieten si ai o abilitate innascuta de a-ti face relatii si cunostinte noi, oriunde mergi.Iti place sa fii inconjurat de cat mai multi oameni pentru ca schimbul de informatie este foarte important pentru evolutia ta.

Ascendent in PESTI

Oamenii care au componenta Pesti bine reprezentata in horoscopul personal sunt empatici, sensibili si romantici. Au o lume a lor, in care se retrag ori de cate ori sunt raniti sau se simt neintelesi de cei din jur. De aceea, deseori li se pune eticheta de „ciudati”. Ei sunt de fapt foarte sensibili si acesta este modul lor de a se proteja.Au un simt artistic foarte dezvoltat si deseori au cel putin un talent in acest sens. Sunt extrem de compasivi si influentabili. Au o natura duala si sunt foarte greu de descifrat. Joaca mai mereu pe doua fronturi si sunt oscilanti si nehotarati.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies