Uite ce spune despre tine pozitia in care dormi!

Uite ce spune despre tine pozitia in care dormi!
Uite ce spune despre tine pozitia in care dormi!

Pozitia in care dormi este cea mai naturala ”activitate” pe care o face omul.

 

Ce spune despre tine pozitia in care dormi, afla mai jos!
POZITIA FETALA SAU POZITIA FATULUI
40% dintre oameni dorm asa cum dormeau cand se aflau in uterul matern. Aceasta pozitie este una echilibrata si normala pentru ca sugereaza tocmai acest lucru: persoanele care dorm in aceasta pozitie nu au nicio grija si nicio problema.
Genunchii usor indoiti si perna trasa cat mai inspre tine sugereaza desprinderea de lumea exterioara si o multumire cu propria ta lume, acolo unde este liniste.
POZITIA TRUNCHIULUI DE COPAC
Aceasta pozitie poate fi descrisa asa: persoana care doarme ca un trunchi de copac doarme drept, rigi, cu mainile langa corp, lateral. Aceasta pozitie este specifica oamenilor sociabili si extrovertiti.
Persoanele care dormi drept si oarecum rigid sunt curiosi, deschisi catre experiente noi si mereu gata de actiune.
POZITIA SEMIFETALA
Diferenta intre pozitia fetala si aceasta pozitie este data de felul in care iti tii mainile. La aceasta pozitie de dormit mainile sunt intinse in fata, spre deosebire de pozitia fetala unde o mana este sub perna si celalata peste perna, mai adunate inspre corp.
Aceasta pozitie este cautata de obicei de persoanele care sunt echilibrate din punct de vedere emotional. Spre deosebire de pozitia fetala, in aceasta pozitie nu te mai inghemuiesti atat de tare deoarece tu esti cel care protejeaza si nu cel care are nevoie de protectie.
POZITIA SOLDATULUI
Este pozitia pe spate. Esti o fire puternica, rationala si risti sa pierzi din frumusetea vietii din cauza gandirii tale in ecuatii si legaturi exacte.
E nevoie si de emotie si de trairi inedite, chiar si de mici suferinte care te vor invata ceea ce nu te invata nicio schema logica, rationala.
POZITIA IN CADERE LIBERA
Este o pozitie in care stai pe jumatate pe burta, cu picioarele usor departate si fiecare mana in alta parte: mana dreapta in dreapta patului, cea stanga in stanga, ca si cum ai cuprinde patul cu mainile.
Acest lucru spune despre tine ca esti o persoana atenta la detalii, meticuloasa si foarte critica. Din punct de vedere medical, aceasta pozitie este cautata de persoanele care au probleme gastrointestinale si nu stiu asta.
Sursa: teotrandafir.com

Ce spune despre tine pozitia in care dormi, afla mai jos!

POZITIA FETALA SAU POZITIA FATULUI

40% dintre oameni dorm asa cum dormeau cand se aflau in uterul matern.

Aceasta pozitie este una echilibrata si normala pentru ca sugereaza tocmai acest lucru: persoanele care dorm in aceasta pozitie nu au nicio grija si nicio problema. Genunchii usor indoiti si perna trasa cat mai inspre tine sugereaza desprinderea de lumea exterioara si o multumire cu propria ta lume, acolo unde este liniste.

POZITIA TRUNCHIULUI DE COPAC

Aceasta pozitie poate fi descrisa asa: persoana care doarme ca un trunchi de copac doarme drept, rigi, cu mainile langa corp, lateral.
Aceasta pozitie este specifica oamenilor sociabili si extrovertiti. Persoanele care dormi drept si oarecum rigid sunt curiosi, deschisi catre experiente noi si mereu gata de actiune.

POZITIA SEMIFETALA

Diferenta intre pozitia fetala si aceasta pozitie este data de felul in care iti tii mainile. La aceasta pozitie de dormit mainile sunt intinse in fata, spre deosebire de pozitia fetala unde o mana este sub perna si celalata peste perna, mai adunate inspre corp. Aceasta pozitie este cautata de obicei de persoanele care sunt echilibrate din punct de vedere emotional. Spre deosebire de pozitia fetala, in aceasta pozitie nu te mai inghemuiesti atat de tare deoarece tu esti cel care protejeaza si nu cel care are nevoie de protectie.

POZITIA SOLDATULUI

Este pozitia pe spate. Esti o fire puternica, rationala si risti sa pierzi din frumusetea vietii din cauza gandirii tale in ecuatii si legaturi exacte. E nevoie si de emotie si de trairi inedite, chiar si de mici suferinte care te vor invata ceea ce nu te invata nicio schema logica, rationala.

POZITIA IN CADERE LIBERA

Este o pozitie in care stai pe jumatate pe burta, cu picioarele usor departate si fiecare mana in alta parte: mana dreapta in dreapta patului, cea stanga in stanga, ca si cum ai cuprinde patul cu mainile. Acest lucru spune despre tine ca esti o persoana atenta la detalii, meticuloasa si foarte critica. Din punct de vedere medical, aceasta pozitie este cautata de persoanele care au probleme gastrointestinale si nu stiu asta.

Sursa: teotrandafir.com

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies