Uite ce trebuie sa faci ca sa ramai insarcinata cu fetita!

Uite ce trebuie sa faci ca sa ramai insarcinata cu fetita!
Uite ce trebuie sa faci ca sa ramai insarcinata cu fetita!

De cand sunteti un cuplu, visati sa deveniti parintii unei… fetite. Uite ce sa faci ca sa ramai insarcinata cu o micuta.

 

1. Stai tu deasupra cand faceti sex
Desi nici o pozitie nu poate garanta 100% certitudinea sexului copilului, se pare ca anumite pozitii favorizeaza conceperea fetelor (evident, altele a baietilor). Daca stai deasupra, poti controla penetrarea si adancimea ei, ceea ce va duce la o ejacularea a spermatozoizilor foarte aproape de intrarea in vagin. Cum spermatozoizii baieti au o viata mult mai scurta decat cei de gen feminin, e clar ca cei din urma vor ajunge sa fecundeze ovulul.
2. Foloseste pozitia misionarului
Clasica pozitie a misionarului poate fi biletul tau castigator spre statutul de mama de fata. Cum penetrarea nu e foarte adanca nici din aceasta pozitie, da posibilitatea cromozomului X, cel feminin, adica, sa fecundeze ovulul, fiindca au o viata lunga de pana la 5 zile, spre deosebire de cei masculini, care mor mai repede.
3. La timp
Cuplurile care isi doresc fetita ar trebui sa faca sex la doua zile, cel mult trei, si neaparat inaintea ovulatiei. Din nou, astfel, se favorizeaza spermatozoizii feminini.
4. Fara orgasm!
Stim ca n-o sa te prea incante sfatul nostru, dar, daca tii neaparat sa fii mama de fata, este bine sa-l ai in vedere.
Orgasmul favorizeaza un PH mai alcalin. Ori, spermatozoizii cu cromozom X prefera mediul mai acid.
5.  Atentie la ce mananaci!
Cercetatorii au constatat ca mamele de fete au mancat mai multe produse bogate in calciu si magneziu, precum iaurtul, Tofu, laptele, migdale, spanac, broccoli, fasole, caju si portocale. Totodata, trebuie sa evite alimentele sarate si bogate in potasiu, precum cartofi, bacon, paine, creveti sau somon afumat.
Asta pentru ca alimentatia determina nivelul aciditatii din corpul unei femei, deci, inclusv din mediul uterin, chestiune care faciliteaza sau nu spermatozoizii purtatori de cromozomi X sa supravietuiasca si sa fecundeze ovulul mult vizat.
Sursa: sfatulparintilor.ro

1. Stai tu deasupra cand faceti sex

Desi nici o pozitie nu poate garanta 100% certitudinea sexului copilului, se pare ca anumite pozitii favorizeaza conceperea fetelor (evident, altele a baietilor).

Daca stai deasupra, poti controla penetrarea si adancimea ei, ceea ce va duce la o ejacularea a spermatozoizilor foarte aproape de intrarea in vagin. Cum spermatozoizii baieti au o viata mult mai scurta decat cei de gen feminin, e clar ca cei din urma vor ajunge sa fecundeze ovulul.

2. Foloseste pozitia misionarului

Clasica pozitie a misionarului poate fi biletul tau castigator spre statutul de mama de fata.
Cum penetrarea nu e foarte adanca nici din aceasta pozitie, da posibilitatea cromozomului X, cel feminin, adica, sa fecundeze ovulul, fiindca au o viata lunga de pana la 5 zile, spre deosebire de cei masculini, care mor mai repede.

3. La timp

Cuplurile care isi doresc fetita ar trebui sa faca sex la doua zile, cel mult trei, si neaparat inaintea ovulatiei. Din nou, astfel, se favorizeaza spermatozoizii feminini.



4. Fara orgasm!

Stim ca n-o sa te prea incante sfatul nostru, dar, daca tii neaparat sa fii mama de fata, este bine sa-l ai in vedere. Orgasmul favorizeaza un PH mai alcalin. Ori, spermatozoizii cu cromozom X prefera mediul mai acid.

5.  Atentie la ce mananaci!

Cercetatorii au constatat ca mamele de fete au mancat mai multe produse bogate in calciu si magneziu, precum iaurtul, Tofu, laptele, migdale, spanac, broccoli, fasole, caju si portocale. Totodata, trebuie sa evite alimentele sarate si bogate in potasiu, precum cartofi, bacon, paine, creveti sau somon afumat. Asta pentru ca alimentatia determina nivelul aciditatii din corpul unei femei, deci, inclusv din mediul uterin, chestiune care faciliteaza sau nu spermatozoizii purtatori de cromozomi X sa supravietuiasca si sa fecundeze ovulul mult vizat.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Naci, tot mai îndrăgostit

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies