Puiul preparat in stil asiatic cu sos dulce acrisor este un fel de mancare perfect pentru serile de vara. Uite ce trebuie sa faci!
Ingrediente:
8 copanele de pui fara piele
O lingurita de pudra de usturoi
O lingurita de pudra de ghimbir uscat
2 linguri de sos de soia
2 linguri de otet de mere
1 lingurita de sos chili
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Pentru glazura: 3 linguri de sos chili, o lingura de miere
Pentru decorare ai nevoie de cateva frunze de ceapa verde tocate marunt
Mod
Ia fiecare copanel si presara pe acesta pudra de usturoi si de ghimbir.
Pune copanele intr-o punga si adauga sosul de soia, otetul si o lingurita de sos chili si lasa-le la marinat peste noapte.
Intr-un bol amesteca sosul de chili si mierea.
Pune copanele pe gratar si pulverizeaza deasupra ulei de masline.
Cu o pensula, pune glazura de chili si miere peste copanele de pui.
Serveste puiul cu ceapa verde maruntita deasupra.
Sursa www.skinnytaste.com