Uite ce vedete au lansat pe piata carti de bucate!

Uite ce vedete au lansat pe piata carti de bucate!
Uite ce vedete au lansat pe piata carti de bucate!

Celebritatile au simtit nevoia sa arate ca stiu sa faca si altceva in afara de actorie sau cantat. De aceea daca tot s-au laudat cu talentul in bucatarie au scos si carti de bucate pentru a demonstra acest lucru! Uite despre ce vedete este vorba!

Gwyneth Paltrow – “It’s All Good”

Este una din cele mai bine vandute carti de bucate a carei autoare este o actrita de la Hollywood. “It’s All Good” nu este prima publicatie de acest gen a vedetei.  Trebuie sa stii ca Gwyneth aste adepta unei diete stricte si promoveaza retete sarace in carbohidrati si fara gluten.

Eva Longoria- “Cooking With Love for Family& Friends”

Vedeta din “Neveste Disperate” a publicat aceasta carte in 2011 si contine retete texane si mexicane, cu care vedeta a crescut.

Actrita dezvaluie 100 din retetele ei preferate, multe dintre ele fiind transmise din generatie in generatie in familia sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Alicia Silverstone- “The Kind Diet”

Starul din “Clueless” a scos pe piata o carte de bucate care a devenit bestseller.

Citind vei descoperi secretele unui stil de viata vegan. Actrita garanteaza ca retetele ei te fac sa te simti mai bine si sa slabesti.

Sheryl Crow- “If It Makes You Healthy”

Titlul cartii este foarte inspirat! Cartea artistei dezvaluie 125 de retete grupate pe sezoane si reflecta preocuparea cantaretei de a manca sanatos, o promisiune pe care si-a facut-o dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la san.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies