Desi este o reteta clasica pe care o stie toata lumea, noi iti propunem o varianta imbunatatita!
Ingrediente:
1 ou
2 albusuri de ou
Spanac
Rosii
Ciuperci din conserva
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Mozzarella
2 felii de paine toast
Mod de preparare:
Incalzeste intr-o tigaie putin ulei de masline.
Bate oul si albusurile, adauga sare si piper dupa gust si taie spanacul marunt.
Pune spanacul in ouale batute.
Foloseste o razatoare pentru a rade mozzarella.
Pune rosiile taiate marunt in tigaia cu uleiul incins si caleste-le putin, la fel si ciupercile taiate marunt.
Adauga apoi amestecul de oua si spanac si amesteca.
Inainte de a lua omleta de pe foc, adauga si mozzarella si mai lasa pe foc totul pana cand branza se topeste.
Aceasta omleta se serveste cu paine prajita.
Sursa www.lipstiq.com