Uite cum iti dai seama ca are o amanta! Iata care sunt semnele care il dau de gol!

Uite cum iti dai seama ca are o amanta! Iata care sunt semnele care il dau de gol!
Uite cum iti dai seama ca are o amanta! Iata care sunt semnele care il dau de gol!

Putini barbati infideli vin acasa murdari de ruj, astel incat tradarea lor sa fie evidenta.

Semnele sunt mult mai discrete, dar pot fi recunoscute de partenere, daca sunt atente la detalii, spune Danine Manette, detectiv particular.

Isi schimba brusc stilul de viata- Atunci cand barbatul isi schimba radical, brusc, tinuta si devine foarte atent la aspectul fizic, poate fi un semn ca are o amanta, scrie Womansday.com. De exemplu, daca isi lasa barba sau dimpotriva, incepe sa se rada, poarta alt gen de haine si isi schimba tunsoarea, este posibil sa aiba pe altcineva in viata lui si prin aceste metode sa caute sa ii satisfaca amantei pretentiile.

Acelasi semn de intrebare trebuie sa apara si atunci cand un barbat inactiv incepe deodata sa mearga la sala de sport si sa tina diete.

Isi schimba atitudinea fata de sotie- Daca barbatul incepe sa fie tot mai nervos in prezenta sotiei sale, este posibil sa nu fie vorba de un stres mai mare la serviciu, ci de o aventura. Este posibil ca el sa caute motive de cearta numai ca sa poata pleca de acasa un timp, ca sa se duca la amanta, spune Manette.

De asemenea, in aceasta situatie barbatul incepe deseori sa ii reproseze sotiei lucruri care inainte nu il deranjau: detalii despre stilul ei de viata, dieta ei. Relatiile extraconjugale duc la un stres puternic, la o tensiune interioara care explica acest comportament ciudat, aparent inexplicabil. In plus, prin aceste reprosuri el cauta si o scuza pentru faptul ca insala, punand accent pe defectele partenerei. Astfel el se va simti mai putin vinovat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Devine foarte distant cu sotia- Acesta este practic semnul cel mai important de infidelitate. Distantarea se explica prin faptul ca un om nu se poate implica emotional la fel de mult in doua relatii simultan. Totodata, sentimentul de vinovatie nu-i mai permite sa devina foarte intim, apropiat afectiv de sotie, stiind ca de fapt el o tradeaza.

In acelasi timp, distanta, lipsa de comunicare, devine un scut de protectie, pentru ca este mai putin probabil sa se dea de gol atunci cand nu prea mai comunica.

Se simte vinovat- Un alt comportament ciudat, extrem, care poate sa apara in caz de infidelitate, este opusul distantei: coplesirea sotiei cu afectiune. Pentru ca se simte vinovat din cauza aventurii pe care o are, barbatul incepe sa ii ofere sotiei tot felul de cadouri, fara un motiv anume, ii face complimente, o ajuta cu treburile casnice, lucruri pe care inainte nu prea le facea.

Prin acest comportament el isi ascunde aventura si totodata mai scapa de sentimentul de vinovatie.
Citeste continuarea pe: www.adevarul.ro




Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies