Uite cum iti poti da seama ca ai candidoza si cum poti sa o tratezi naturist acasa!

Uite cum iti poti da seama ca ai candidoza si cum poti sa o tratezi naturist acasa!
Uite cum iti poti da seama ca ai candidoza si cum poti sa o tratezi naturist acasa!

Candidoza este una dintre cele mai intalnite infectii ale aparatului genital. Se estimeaza ca 35% din totalul doamnelor din intreaga lume dezvolta candida albicans la un moment dat.

Leucoreea (scurgere vaginala cu miros caracteristic) reprezinta una dintre principalele simptome. Aceasta poate fi insotita de disurie (n.r. – greutatea de a urina), dispareunie (n.r. – durere violenta in timpul contactului sexual), mancarimi sau miros neplacut, senzatie de arsura vulvara. Si secretiile abundente insotite de usturimea exacerbata de contactul sexual trebuie sa dea de banuit.

O reteta clasica pentru candidoza, cunoscuta din vremuri indepartate, este cea alcatuita dintr-un amestec de plante.

Aveti nevoie de: galbenele – 30 g, urzica vie – 10 g, rachitan – 10 g, musetel – 15 g, coada-calului – 20 g, troscot – 20 g, urzica alba moarta – 30 g, coada-soricelului – 15 g si salvie – 10 g. Se infuzeaza o lingurita cu acest amestec in 250 ml de apa clocotita, timp de zece minute. Se beau trei cani pe zi, pana cand afectiunea dispare.


Dizolvati doua lingurite cu bicarbonat de sodiu in doi litri de apa si, separat, doua lingurite cu zeama de lamaie tot in doi litri de apa. Spalati-va seara, alternativ, intr-o zi cu lichid cu bicarbonat si in alta zi cu lichid cu zeama de lamaie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri emoționante despre mama sa: „Mama era o femeie foarte frumoasă și care nu a avut o viață ușoară. Întotdeauna zâmbea, era veselă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Scene șocante în București: o adolescentă de 16 ani, fără permis, a lovit 5 mașini după o urmărire ca-n filme

VIDEO În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia”, la Kanal D, Șevval este pusă la punct de fiica sa

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...


Cookies