Uite cum poti sa iti faci acasa remediile pentru ten si corp din ingrediente naturale! Iata ce alimente poti folosi

Uite cum poti sa iti faci acasa remediile pentru ten si corp din ingrediente naturale! Iata ce alimente poti folosi
Uite cum poti sa iti faci acasa remediile pentru ten si corp din ingrediente naturale! Iata ce alimente poti folosi

Ingredientele naturale nu doar ca sunt mai ieftine ci si mai eficiente cand vine vorba de problemele tenului si ingrijirea pielii. Iata ce alimente trebuie introduci in ritualul tau de infrumusetare.

Bicarbonatul de sodiu. Absoarbe sebumul si de aceea este ideal pentru tenul gras. Dupa ce iti cureti fata, maseaza-ti tenul cu bicarbonat de sodiu pentru curatare in profunzime.

Avocado. Este un bun agent hidratant atat pentru ten cat si pentru par. Piseaza miezul unui avocado copt si amesteca-l cu miere. Aplica masca pe fata evitand zona ochilor si las-o sa actioneze pentru 15 minute.

Uleiul de masline. Fa-ti un scrub pentru ten amestecand sare de mare, ulei de masline si cateva picaturi de ulei esential.

Otetul din cidru de mere. Actioneaza ca un astringent si micsoreaza porii. Pune cateva picaturi de otet pe un disc demachiant si strege-ti fata cu acesta. Poti sa il aplici direct pe cosuri cu un betisor de urechi pentru a reduce umflatura si a lupta cu infectia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Aloe Vera. Daca ai plante de Aloe Vera acasa poti extrage gelul din frunze pentru a-l folosi pe piele. Este ideala pentru pielea crapata, arsuri, taieturi si muscaturi de insecte. De asemenea poti aplica gelul pe toata fata pentru hidratare intensa.

Mierea. Este tratamentul ideal pentru pielea uscata.

Castravetele. Este remediul pentru pungile de sub ochi. Calmeaza iritatiile si roseata pielii. Combina miezul castravetelui cu ulei de masline si gel de Aloe Vera intr-un blender si mixeaza. Pasta obtinuta o poti folosi ca o masca cu efect de calmare.

Uleiul de cocos. Dupa dus sau baie aplica uleiul de cocos pe corp iar pielea ta va fi catifelata si elastica.

Poate fi folosit si ca demachiant sau ca ulei de masaj.

Fulgii de ovaz. Sunt un agent exfoliant fantastic si pot fi folositi si ca scrub pentru corp. Amesteca fulgii de ovaz cu zahar brun, miere si ulei de masline si maseaza corpul cu acest amestec.

Banana. Bananele coapte sunt bogate in antioxidanti. Le poti folosi ca masca pentru fata sau balsam de par iar interiorul coajei poate fi folosit pentru albirea dintilor.

Sursa en.amerikanki.com



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies