Tocmai ti-ai imbogatit bucataria cu un slow-cooker dar nu prea stii ce sa pregatesti la el?
Iti venim in ajutor cu o reteta delicioasa de ratatouille. Urmeaza sfaturile lui Alex Cirtu si cu siguranta te vei delecta cu un preparat de senzatie.
Ingrediente: (4 porţii) •Dovlecel- 1 buc.
•Dovlecel zucchini- 1 buc.
•Ardei gras roşu- 1 buc.
•Ardei gras verde- 1 buc.
•Ardei gras portocaliu- 1 buc.
•Vânătă- 2 buc.
•Frunze de busuioc proaspăt- 7-8 buc.
•Ulei de măsline- 2 linguri
•Roşii- 4 buc. (doar pulpă, fără seminţe)
•Rozmarin- 2 crenguţe
•Ceapă- 1 buc. •Usturoi- 4 căţei
•Bulion de calitate- 2 linguri
•Sare şi piper după gust
Mod de preparare: Tăiaţi dovleceii şi vinetele pe lungime şi scoateţi-le miezul cu o linguriţă, pentru că acesta reţine foarte multă apă. Tăiaţi dovleceii, vinetele şi ardeii graşi cuburi de aceeaşi dimensiune.
Timp de pregătire- 20 min.,
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro