Uite cum sa alungi supararea daca esti singura de Valentineʼs Day

Uite cum sa alungi supararea daca esti singura de Valentineʼs Day
Uite cum sa alungi supararea daca esti singura de Valentineʼs Day

Valentine's Day nu este prilej pe bucurie pentru toata lumea.

In timp ce cuplurile isi celebreaza iubirea prin activitati de tot felul, persoanele care nu au pe nimeni alaturi in aceasta zi se simt mai singure decat oricand.

Pentru a-l scuti pe Cupidon de blesteme din partea celor care sunt singuri Valentine’s Day, iata cateva sugestii de activitati placute care te vor ajuta sa treci peste aceasta zi cu zambetul pe buze:

Maraton de filme- Fa-ti plinul cu popcorn, chipsuri si alte gustari nesanatoase, aduna-ti prietenii singuri laolalta si alegeti filmele care v-ar binedispune, dar stati cat mai departe de cele romantice.



Zi de relaxare- Relaxeaza-te si evita sa te gandesti la problemele in dragoste. Mergi la SPA, la inot, citeste o carte buna sau rasfata-te gatind felul de mancare preferat.

Calatoreste-
Pune la bataie un plan de calatorie si viziteaza un loc pe care iti doreai de mult sa-l vezi. Poti cumpara bilete de avion din timp catre orasul strain preferat, sau poti pleca intr-o excursie de o zi, spre o destinatie mai apropiata.


Iesi in oras- Pune-ti hainele „de sarbatoare” si iesi in oras. Fie ca alegi un club, fie ca mergi la karaoke sau intr-un bar, distreaza-te si incearca sa cunosti oameni noi.

Fa sport- Mergi la alergat in parc, la sala sau inchiriaza o bicicleta. Entorfinele pe care corpul tau le va elibera in timpul activitatii fizice te vor face sa te simti grozav.


Petrece timp cu familia- Intoarce-te la casa parinteasca si lasa-te rasfatata de bucatele mamei si de caminul parintesc. O mica intoarcere in timp, in perioada copilariei, iti va lua gandul de la problemele in dragoste.

Sursa: www.adevarul.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Spaghete carbonara. Un preparat gustos și impresionant!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 21 septembrie 2024. O zodie este hotărâtă să facă o schimbare în carieră!

Când se termină serialul turcesc „Vinovați de iubire”, de la Kanal D! Iată când va fi difuzat ultimul episod! Ce serial îi va lua locul pe micile ecrane

Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor


Cookies