O reteta traditionala americana devine un desert delicios in doar cateva minute.
Ingrediente
125 g faina alba, 125 g faina de porumb, 50 g zahar, o lingura de praf de copt, doua oua, 250 ml smantana, 50 ml ulei, 85 g miere,
Preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Pregateste doua boluri, in unul combina ingredientele uscate – faina alba, faina de porumb, zaharul, praful de copt si putina sare. In celalalt vas, bate ouale, apoi adauga smantana, uleiul si mierea si amesteca bine. Toarna aceste ingredientele peste cele uscate si amesteca pana cand ai un aluat usor umed si moale. Pune intr-o tava rotunda, preferabil una neaderenta, lasa la cuptor timp de 20-25 de minute. Fa testul scobitorii inainte de a opri focul, timpul de coacere poate varia.
Sursa: Curademiere.ro
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro