Uite cum sa-ti faci singura dressingul pentru salate! Asa nu te vei ingrasa!

Uite cum sa-ti faci singura dressingul pentru salate! Asa nu te vei ingrasa!
Uite cum sa-ti faci singura dressingul pentru salate! Asa nu te vei ingrasa!

Adori sa consumi salate si chiar sunt indicate in mentinerea greutatii corporale, insa este foarte important dressingul pentru care optezi. Iata cum sa-l prepari singura.

Dressingurile pentru salata gata preparate contin, deseori, arome artificiale si conservanti. De aceea, este indicat sa ti-l prepari singura.

Pentru un dressing pe baza de otet, amesteca trei parti de ulei de masline si o parte otet – de vin, cidru sau balsamic, apoi pune sare si piper, dupa gust.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Poti varia aroma, in functie de preferinte.

Daca vrei un sos cu aroma de branza cu mucegai, foloseste o branza de acest tip; daca vrei un dressing de tarhon, amesteca o mana din aceste ierburi proaspete si curatate; pentru un dressing de usturoi, este suficient sa adaugi un catel de usturoi, strivit.

Uleiurile aromate, infuzate cu condiment picante, ierburi proaspete, lamaie, ardei iute si usturoi, pot fi folosite in dressinguri, dar fiindca unele au o aroma puternica, ar fi mai bine sa le folosesti in combinatie cu ulei de masline.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies