Uite cum se mentine in forma Adina de la Heaven!

Uite cum se mentine in forma Adina de la Heaven!
Uite cum se mentine in forma Adina de la Heaven!

Adina, membra formatiei trupei Heaven, are un ritual pe care il respecta zi de zi pentru a se mentine in forma. Descopera care este secretul ei!

Sportul face parte din stilul de viata al artistei. „Fac foarte multe eforturi in acest sens. In fiecare zi alerg 5-6 kilometri, fac kangoo jumps de 3 ori pe saptamana, iar dimineata fac acasa abdomene, altfel nu ma simt bine”, a declarat Adina pentru emisiunea „Draga mea prietena”.

In ceea ce priveste dieta, cantareata spune „nu” ispitelor culinare. „Am intotdeauna grija la ce mananc sau cel putin de cand am avut 20 kg in plus si le-am dat jos.

De obicei, televizorul te ingrasa cu 5-6 kg si ca sa arati cat de cat uman in fata camerelor de filmat trebuie sa fii cat mai slaba”, conchide artista.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

##VIDEO1019##



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies