Uite cum se pot rani alergatorii! Afla cum sa te recuperezi ca un campion!

Uite cum se pot rani alergatorii! Afla cum sa te recuperezi ca un campion!
Uite cum se pot rani alergatorii! Afla cum sa te recuperezi ca un campion!

Poate unii dintre voi ati vazut The Maze Runner, filmul in care trebuie sa alerge prin labirint ca sa il descifreze.

Ei se antrenau ca sa reziste sa alerge intreaga zi. Dar ce faci cand te ranesti. Tot procesul si toti kilometrii acumulati vor fi pierduti atata timp cat stai sa te recuperezi. Este un proces dureros, care necesita timp si determinare. Uite cum sa te recuperezi ca un campion

Intinderi- Cand te ranesti in timpul alergatului, iti poti intinde muschi, ligamente sau chiar rupe oase.

Ca sa facilitezi vindecarea lor trebuie sa te intinzi si sa te incalzesti temeinic. Trebuie sa faci intinderi si dupa ce ai alergat ca sa iti cresti flexibilitatea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Intarire- Daca ai muschi slabi vei fi mai predispus la intinderi si tot felul de accidentari. Ca sa iti intaresti muschii si ca sa nu te mai accidentezi nu este suficient sa iti intaresti muschii picioarelor ci trebuie sa iti lucrezi muschii spatelui, bratelor, pieptului.

Investigheaza cazul- Pantofi sport noi, drumuri nepavate corect, neatentie, fiecare alergator are propria lui Kriptonita cand vine vorba de alergat. Trebuie doar sa te gandesti ce a cauzat accidentul ca sa nu il mai repeti.

Da-ti timp sa te vindeci- Daca doctorul spune ca o saptamana nu ai voie sa faci efort fizic, atunci cel mai bine este sa il asculti.

Daca te fortezi atunci vei crea mai multe probleme.
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies