Uite cum se pregatesc vedetele pentru covorul rosu! Afla la ce trucuri apeleaza pentru a arata perfect

Uite cum se pregatesc vedetele pentru covorul rosu! Afla la ce trucuri apeleaza pentru a arata perfect
Uite cum se pregatesc vedetele pentru covorul rosu! Afla la ce trucuri apeleaza pentru a arata perfect

Vrei sa aflii ce fac vedetele pentru a fi atat de glamourous la evenimentele mondene? Iata cateva din trucurile ciudate pe care le pun in practica.

Katy Perry adauga cateva picaturi de ulei de argan in fondul de ten pe care il aplica pe fata. Acesta ofera tenului un aspect radiant fara nici o imperferctiune.

Jennifer Lawrence bea  ceai! Vedeta isi incepe ziua cu un pahar de apa calda si lamaie, apoi bea ceai de musetel pentru un efect calmant iar inainte de de covorul rosu bea o cana de ceai de menta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Te-ai intrebat vreodata cum de are Sofia Vergara parul atat de stralucitor? Se pare ca stilistul vedeteiaplica in fixativul de par, pudra cu sclipici.

Vrei ca bratele tale sa fie mai tonifiate atunci cand porti o rochie fara bretele? Nici o problema! Specialistii in make-up aplica pudra bronzanta putin mai jos de tricepsi pentru a crea un efect de tonifiere.

Pentru a avea un zambet perfect, vedetele aplica pe gingii ruj in nuante de rosu. Acest truc face ca dintii sa para mai albi!

Sursa  www.lalive.com



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

O altfel de Safiye

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Amănunte absolut terifiante despre tragedia din Buşteni: "A fost o chestie cu care nu ne-am confuntat niciodată". Cum a încercat tânăra de 19 ani să se elibereze din colții ursului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Tablou de familie”, Jale nu renunță la răzbunare

Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!


Cookies