Uite cum se prepara legumele in stil englezesc!

Uite cum se prepara legumele in stil englezesc!

Alina Laufer iti arata cum sa prepari legumele in stil engelezesc. Sunt delicioase si sanatoase si poti alege ce fel de legume vrei!

Ingrediente

Ingrediente
Legume la alegere
Sare
Mod de preparare
Pregatiti un vas incapator, caci este nevoie de un volum mare de apa, pentru a evita reducerea temperaturii apei in momentul in care introducem legumele, mai ales in cazul celor congelate. In plus, daca apa nu incepe sa fiarba foarte repede, legumele vor fi mai mult "oparite" decat fierte in apa! Asezonati cu circa 18 g de sare la litrul de apa.Puneti legumele repede in apa care clocoteste. Trebuie sa le puneti pe toate odata, foarte repede, ca sa se gateasca omogen. Aveti grija la stropi legumele trebuie puse la nivelul apei, nu aruncate de sus!
Intepati si gustati legumele pentru a verifica gustul si gradul de fierbere. Supravegherea prepararii permite si corectarea asezonarii. Daca vi se pare ca nu este destula sare, mai adaugati imediat ce legumele incep sa se faca, pentru ca numai asa vor absorbi cel mai bine sarea.
Imediat ce legumele sunt fierte asa cum doriti, trebuie sa le impiedicati sa se gateasca in continuare, punandu-le in apa rece (de la frigider): astfel, legumele nu vor fi prea moi si nici nu-si vor pierde culoarea.
Scurgeti legumele imediat ce s-au racit; o scufundare prelungita in apa rece ar dauna formei si gustului alimentelor.
Puneti apoi legumele pe hartie absorbanta sau pe un servet curat, pentru a absorbi o parte din umidiratea reziduala, apoi pastrati-le in frigider pana le folositi. - See more at: http://dragameaprietena.kanald.ro/retete/legume-in-stil-englezesc_44762.html#view

Legume la alegere

Sare

Mod de preparare

Pregatiti un vas incapator, caci este nevoie de un volum mare de apa, pentru a evita reducerea temperaturii apei in momentul in care introducem legumele, mai ales in cazul celor congelate. In plus, daca apa nu incepe sa fiarba foarte repede, legumele vor fi mai mult "oparite" decat fierte in apa!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Asezonati cu circa 18 g de

sare la litrul de apa.Puneti legumele repede in apa care clocoteste. Trebuie sa le puneti pe toate odata, foarte repede, ca sa se gateasca omogen. Aveti grija la stropi legumele trebuie puse la nivelul apei, nu aruncate de sus!Intepati si gustati legumele pentru a verifica gustul si gradul de fierbere. Supravegherea prepararii permite si corectarea asezonarii. Daca vi se pare ca nu este destula sare, mai adaugati imediat ce legumele incep sa se faca, pentru ca numai asa vor absorbi cel mai bine sarea.

Imediat ce legumele sunt fierte asa cum doriti, trebuie sa le impiedicati sa se gateasca in continuare, punandu-le in apa rece (de la frigider): astfel, legumele nu vor fi prea moi si nici nu-si vor pierde culoarea.

Scurgeti legumele imediat ce s-au racit; o scufundare prelungita in apa rece ar dauna formei si gustului alimentelor.

Puneti apoi legumele pe hartie absorbanta sau pe un servet curat, pentru a absorbi o parte din umidiratea reziduala, apoi pastrati-le in frigider pana le folositi.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Top 10 accesorii esențiale de care ai nevoie pentru a îmbunătăți orice ținută

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Sfatul zilei din 21 septembrie 2024: Este important să îți păstrezi calmul în situațiile dificile!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere