Alina Laufer iti arata cum sa faci fursecuri fine si fragede!
Ingrediente
160 g faina
140 g zahar
Esenta de vanilie
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro
125
1 lingurita lapte
2 albusuri
Mod de preparare
Amestecati faina cu zaharul. Cerneti impreuna pe o hartie.
Frecati untul cu laptele pana se face spuma. Adaugati faina si zaharul, amestecand cu lingura de lemn, si la sfarsit, doua albusuri batute spuma.
Cu aceasta compozitie umpleti un cornet pt ornat care are o deschizatura de 1/2 cm diametru.
Puneti pe o tava ,in care ati asezat hartie de pergament, betisoare lungi de 10 cm, lasand o distanta de 10 cm intre ele (deoarece se intind mult la copt).
Coaceti la foc potrivit si scoateti-le din tava cu un cutit, pe masura ce sunt gata.