Uite cum te racoresti in vara aceasta! Afla ce bautura fresh ti se potriveste in functie de zodie  

Uite cum te racoresti in vara aceasta! Afla ce bautura fresh ti se potriveste in functie de zodie  
Uite cum te racoresti in vara aceasta! Afla ce bautura fresh ti se potriveste in functie de zodie  

Fie ca vorbim de o petrecere la piscina sau o iesire la o terasa, bauturile racoritoare sunt ideale pentru acest anotimp. Uite ce trebuie sa iti comanzi data viitoare cand iesi in oras.

Berbec

Berbec
Un pahar mare de suc de grapefruit proaspat cu gheata si menta este bautura pe care trebuie sa consume in aceasta vara. Seara o poti transforma intr-un cocktail daca adaugi putina vodka.
Taur
Combina capsunile si bananele cu gheata si vei obtine un smoothie sanatos cu care sa te racoresti in acest sezon.
De asemenea poti opta pentru bauturile care au la baza sucul de tomate.
Gemeni
Iti place gustul sucului de rodie asa ca poti opta pentru o combinative cu vanilie si menta. Daca vrei sa obti un cocktail gustos poti adauga putin rom si nucsoara.
Rac
Sucul de struguri cu felii de lamaie si portocale este bautura pe care te poti baza in aceasta vara.
Daca vrei sa mai alternezi bauturile, incearca si apa de cocos.
Leu
Adori sucul de ananas asa ca acesta sta la baza tuturor bauturilor pe care le vei consuma in aceasta vara. Poti sa incerci combinatia de anans cu suc de portocale si gheata.
Fecioara
Serveste de fiecare data cand ai ocazia suc de caise cu ceai de ginseng.
Este bautura care iti da energie si care te revigoreaza.
Balanta
Frcutele de padure sunt preferatele tale asa ca si bauturile racoritoare vor contine aceste fructe. Pentru  serile petrecute in compania cuiva drag poti sa optezi pentru un cocktail cu suc de fructe de padure si cativa stropi de gin.
Scorpion
Incearca sucucl de morcovi combinat cu cel de pepene galben.
Combinatia te va nauci si nu vei putea renunta la aceasta bautura pe timpul verii.
Sagetator
Suc de mango, menta si zahar vanilat. Acestea sunt ingredientele cu care poti sa iti prepare bautura care ti se potriveste cel mai bine in sezonul estival.
Capricorn
Ai nevoie de pepene galben, lapte de migdale si vanilie.
Acest shake da dependent si cu siguranata va fi preferatul tau pe plaja.
Varsator
Tie iti place pepenele, de aceea toate bauturile care contin acest fruct hidratant sunt pe placul tau. Inceraca limonada din peepene cu apa mineral.
Pesti
Pe lista ta sunt trecute papaya, mango precum si alte fructe exotice.  Opteaza in caesta vara pentru bauturi racoritoare care contin aceste fructe.
Sursa  www.spiritnow.com

Un pahar mare de suc de grapefruit proaspat cu gheata si menta este bautura pe care trebuie sa consumi in aceasta vara. Seara o poti transforma intr-un cocktail, daca adaugi putina vodka.

Taur

Combina capsunile si bananele cu gheata si vei obtine un smoothie sanatos cu care sa te racoresti in acest sezon. De asemenea poti opta pentru bauturile care au la baza sucul de tomate.

Gemeni

Iti place gustul sucului de rodie asa ca poti opta pentru o combinatie cu vanilie si menta. Daca vrei sa obtii un cocktail gustos, poti adauga putin rom si nucsoara.

Rac

Sucul de struguri cu felii de lamaie si portocale este bautura pe care te poti baza in aceasta vara. Daca vrei sa mai alternezi bauturile, incearca si apa de cocos.

Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Adori sucul de ananas asa ca acesta sta la baza tuturor bauturilor pe care le vei consuma in aceasta vara. Poti sa incerci combinatia de anans cu suc de portocale si gheata.

Fecioara

Serveste de fiecare data cand ai ocazia, suc de caise cu ceai de ginseng. Este bautura care iti da energie si care te revigoreaza.

Balanta

Fructele de padure sunt preferatele tale asa ca si bauturile racoritoare vor contine aceste fructe. Pentru  serile petrecute in compania cuiva drag, poti sa optezi pentru un cocktail cu suc de fructe de padure si cativa stropi de gin.

Scorpion

Incearca sucul de morcovi combinat cu cel de pepene galben. Combinatia te va nauci si nu vei putea renunta la aceasta bautura pe timpul verii.

Sagetator

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Suc de mango, menta si zahar vanilat. Acestea sunt ingredientele cu care poti sa iti prepari bautura care ti se potriveste cel mai bine in sezonul estival.

Capricorn
Ai nevoie de pepene galben, lapte de migdale si vanilie. Acest shake da dependenta si cu siguranata va fi preferatul tau pe plaja.

Varsator

Tie iti place pepenele, de aceea toate bauturile care contin acest fruct hidratant sunt pe placul tau. Incearca limonada din pepene cu apa minerala.

Pesti

Pe lista ta sunt trecute papaya, mango precum si alte fructe exotice.  Opteaza in aceasta vara pentru bauturi racoritoare care contin aceste fructe.

Sursa  www.spiritnow.com

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies