Uite de ce femeile singure dorm mai bine decat cele care sunt implicate intr-o relatie!

Uite de ce femeile singure dorm mai bine decat cele care sunt implicate intr-o relatie!
Uite de ce femeile singure dorm mai bine decat cele care sunt implicate intr-o relatie!

Sa fii singura poate fi frustrant uneori, mai ales cand esti invitata la un eveniment si nu ai partener sau in preajma sarbatorilor cand toata lumea este alaturi de jumatatea sa. Insa exista si anumite aspecte de care te poti bucura. Studiile arata ca femeile singure dorm mai bine. Iata de ce!

Atunci cand esti implicata intr-o relatie ai pe cap toate grijile specifice. Fiind singura, nu te certi cu nimeni, nimeni nu iti spune ca noua ta coafura nu te prinde si nici nu te streseaza daca nu ai chef sa te uiti la meci.

Cand ai pe cineva, toate probleme lui devin si problemele tale. “Daca nu are job cand isi va gasi unul?”sau  daca are un loc de munca, “oare cand va promova?” Mai mult, daca ai iubit si locuiti impreuna sau esti casatorita intrebari ca “oare ma ajuta maine la curatenie?” sau

“ma inseala oare” pot sta in calea unui somn relaxant.

Nu trebuie sa iti mai faci griji ca iar nu vei dormi din cauza ca sforaie. Singura ta problema ramane galagia de la vecini. Dar macar va desparte un perete.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ai tot patul numai pentru tine! De cate ori nu te-ai trezit inghesuita la margine sau fara patura? Ei bine, daca esti singura te poti intinde cat iti este plapuma!

Poti

sa te pui in pat si sa te trezesti cand vrea inimioara ta. Nu trebuie sa astepti sa vina acasa din club pentru ca  a fost “seara baietilor” si nici sa te trezesti devreme ca sa pregatesti micul dejun sau pentru ca vin parintii lui in vizita.

Casa ta este ordonata si curata. Nu sunt tricouri si sosete aruncate peste tot si nici colacul de la toaleta  nu este vesnic ridicat!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies