Uite de ce lucruri sa tii cont cand vine vorba de barbati!

Uite de ce lucruri sa tii cont cand vine vorba de barbati!
Uite de ce lucruri sa tii cont cand vine vorba de barbati!

Daca vrei sa construiesti o relatie solida si de lunga durata cu partenerul tau, e bine sa ai in minte cateva lucruri pe care nu ar trebui sa le faci niciodata.

Nu-i dezgropa trecutul

Oricine are un trecut, mai mult sau mai putin placut, insa cel mai bine este sa stai departe de ce-a fost in viata lui si sa te axezi pe prezent. Nu-l ruga sa-ti povesteasca de fostele relatii pentru ca inevitabil vei deveni geloasa sau vei interpreta gresit anumite vorbe de-ale lui.

Nu incerca sa-l schimbi

Obiceiurile i le poti schimba treptat, dar caracterul nu.

Daca nu-ti place felul lui de-a fi, poate ca cel mai bine este sa-ti vezi de drumul tau, pentru ca o persoana se schimba foarte greu sau chiar deloc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nu-l pune sa aleaga intre tine si prietenii lui

Un barbat va alege intotdeauna prietenii in defavoarea iubitei, mai ales daca relatia este la inceput de drum.

Asadar, fii cumpatata si ofera-i libertatea de care are nevoie, cel putin pana cand veti incepe sa tineti unul la altul. Atunci veti putea sa comunicati mult mai deschis si va spuneti ce va macina.

Nu-i critica mama

Multe certuri pot izbucni din cauza ca ai adus in discutie cel putin un lucru pentru care mama lui e vinovata. Daca vrei sa va intelegeti si sa nu-ti poarte ranchiuna, incearca pe cat posibil sa va rezolvati problemele fara a implica alti membri ai familiei.

Nu-i cere sa nu mai fie gelos pe prietenii tai

Un barbat va fi intotdeauna gelos pe prietenii iubitei, mai ales daca vede ca te fac sa razi si te asculta mai mult decat o face el. Asadar, evita sa iesi doar tu si cu amicii tai. Include-l si pe iubitul tau in grupul de prieteni si fa-l sa se simta special.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies