Uite de ce lucruri trebuie sa tii cont inainte de a face pasul cel mare! Sunt indicii care iti spun daca va merge relatia sau nu

Uite de ce lucruri trebuie sa tii cont inainte de a face pasul cel mare! Sunt indicii care iti spun daca va merge relatia sau nu
Uite de ce lucruri trebuie sa tii cont inainte de a face pasul cel mare! Sunt indicii care iti spun daca va merge relatia sau nu

Casatoria este un pas important in viata unei femei, motiv pentru care nu ar trebui sa iei o decizie pripita, doar pentru ca esti entuziasmata de ideea in sine.

Inainte de a spune „Da”, vezi daca relatia voastra se bazeaza pe aceste lucruri.

Cat de bine va cunoasteti- Nu conteaza de cat timp sunteti impreuna, ci cat de bine va cunoasteti ca persoane. Este foarte important sa fiti constienti de defectele si calitatile voastre, sa vedeti daca sunteti pe aceeasi lungime de unda in diverse situatii si cum faceti fata unui posibil conflict.

Daca aveti interese comune
- Nu exista reteta casniciei perfecte, asadar trebuie sa depuneti efort pentru ca relatia voastra sa fie de cursa lunga.

De aceea, conteaza care sunt interesele voastre comune si daca va puteti adapta cu usurinta la schimbari.

Cat de bine comunicati unul cu celalalt- Comunicarea este esentiala in orice relatie, fiindca de aici pornesc foarte multe conflicte. Daca simti ca poti vorbi cu el despre orice, iar partenerul tau este genul de persoana care te asculta si te sustine, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun.
Cu cat va intelegeti mai bine, cu atat sunt mai mari sansele ca relatia voastra sa mearga cat mai bine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies