Uite la ce riscuri te expui atunci cand ai o relatie cu un barbat cu o reputatie de player! Afla care sunt indicile care iti arata ca nu este potrivit pentru tine

Uite la ce riscuri te expui atunci cand ai o relatie cu un barbat cu o reputatie de player! Afla care sunt indicile care iti arata ca nu este potrivit pentru tine
Uite la ce riscuri te expui atunci cand ai o relatie cu un barbat cu o reputatie de player! Afla care sunt indicile care iti arata ca nu este potrivit pentru tine

Daca te-ai indragostit de un barbat care se lauda cu un palmares bogat in ceea ce priveste femeile poate fi o adevarata provocare sa ai o relatie cu acesta. S-ar putea sa te alegi cu inima franta. Uite la ce trebuie sa fii atenta!

Conversatii nesincere. O relatie normala include de obicei conversatii sincere intre cei doi, discutii care includ interese comune, planuri si vise. Un player nu este interest de astfel de subiecte. Ceea ce spune se refera la informatii superficiale si generale. De asemenea nu iti va incredinta secrete si nu va impartasi detalii intime despre viata lui. Desi majoritatea barbatilor procedeaza in acest fel la inceputul relatiei, in timp acestia capata incredere si reusesc sa se confeseze.

Insa daca nici dupa 3 luni de relatie nu stii nimic despre locul sau de munca sau familie, ar fi cazul sa iti pui cateva semne de intrebare.

Isi anuleaza intalnirile cu tine. Primesti des mesaje sau telefoane in care iti spune ca a intervenit ceva si trebuie sa amanati intalnirea? Este un semn ca barbatul de care te-ai indragostit alearga dupa doi iepuri deodata.

Va intalniti doar in serile din timpul saptamanii.

Majoritatea cuplurilor isi petrec impreuna weekendul. Daca barbatul cu care iesi are timp pentru tine doar de luni pana joi, ar trebui sa te intrebi ce face in restul timpului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sexul cu el este grozav. Stie cum sa te faca sa te simti bine si ai inceput sa descoperi laturi ale tale care pana acum nu le cunosteai.

Sexul este punctul forte al relatiei voastre. Pe de alta parte evita sa discute lucruri serioase si mai ales despre viitor.

Prietenii invizibili. I-ai cunoscut prietenii sau doar ai auzit povesti despre acestia insa niciodata nu i-ai vazut. Un player niciodata nu te va prezenta familiei sau prietenilor si banuiesc ca stii care este motivul. Acesta este cel mai evident semn ca nu isi doreste o relatie serioasa.

Retelele de socializare iti pot oferi catvea informatii valoroase. Verifica cate prietene are pe Facebook si mai ales cu cate comunica in mod constant si ce fel de comentarii apar in discutie. Studiaza-i pozele si conturile prietenilor. Este si mai grav daca ascunde faptul ca are un cont de Facebook, Instagram sau Twittter sau daca sterge istsoria browser-ului.

Se pierde in minciuni. Daca il prinzi cu mata in sac de mai multe ori este clar ca ascunde ceva.

De obicei persoanele care mint isi feresc privirea iar povestile lor sunt de fiecare data diferite.

Sursa en.amerikanki.com



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies