Uite superalimentul care te ajuta sa slabesti!

Uite superalimentul care te ajuta sa slabesti!
Uite superalimentul care te ajuta sa slabesti!

Daca vrei sa scapi de „colaceii” de grasime de pe coapse, solduri sau fund, iti recomandam sa incluzi in dieta ta un aliment care contine din plin fibre. Uite despre ce este vorba!

Quinoa este bogata in toti cei opt aminoacizi esentiali care alcatuiesc o „proteina completa” si care se gasesc de obicei doar in carne rosie, oua si produse lactate.

In plus, quinoa este mult mai saraca in calorii si grasimi si contine fibre din belsug. O cana cu quinoa are 129 calorii, 2 g de grasime si 4,6 g de fibre. Ea este, totodata, o sursa excelenta de potasiu si fier, precum si de zinc si vitamine din complexul B.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Poti consuma quinoa amestecata cu putin ulei de masline, cateva ierburi si legume inabusite – ceapa, usturoi, ciuperci, ardei rosii si morcovi.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sfatul zilei din 30 iulie 2024. O zodie are o urmă de regret

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Lecțiile importante pe care Andrei Bănuță le-a primit de la mama sa, înainte ca aceasta să se stingă din viață: „Ea stătea pe canapea în bucătărie și îmi spunea cum să alcătuiesc o ciorbă.”

Iancu Sterp și Denisa Coțolan, în culmea disperării! Ce a pățit cuplul după ce și-a plătit un sejur în Grecia: „Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva”

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies