Uleiul de macese: proprietati antiinflamatorii si regenerative asupra pielii

Uleiul de macese: proprietati antiinflamatorii si regenerative asupra pielii
Uleiul de macese: proprietati antiinflamatorii si regenerative asupra pielii

Extras din seminte de trandafir salbatic prin presare, uleiul de macese este un produs ce are componente 100% naturale.

Contine Omega-3 (acid linolenic), Omega-6 (acid linoleic), Omega 9 (acid oleic) – acizi vitali pentru ca au proprietati anti-inflamatorii si regenerative. De aceea, uleiul de macese poate fi utilizat in tratarea sau prevenirea a numeroase probleme de la nivelul pielii. Iata cateva dintre efectele miraculoase ale uleiului de macese:

Trateaza pielea uscata- El actioneaza ca un agent de hidratare, penetrand rapid pielea uscata si restabilind pH-ul.

Uleiul de macese, in aceasta etapa, poate fi folosit individual, fara a-l combina cu alte ingrediente pentru a-ti prepara singura un produs cosmetic. Pentru a imbunatati aspectul si sanatatea pielii descuamate si uscate, aplica uleiul de macese seara, dupa demachiere.

Are actiune antioxidanta- Datorita vitaminei C, uleiul de macese combate radicalii liberi si elibereaza pielea de substantele nocive. In plus, antioxidantii apara pielea de substantele chimice continute de produsele de make-up pe care le folosesti si previn aparitia ridurilor sau a dermatitelor si a acneei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Trateaza cicatricile- S-a dovedit ca uleiul de macese regenereaza puternic pielea. Acesta dizolva tesutul cicatriceal, refacand celulele afectate. Fie ca ai o cicatrice din pricina unui cos sau fie din cauza unui episod acneeic sever, uleiul de macese are capacitatea de a calma pielea si de a vindeca zona afectata.

Hidrateaza pielea- Uleiul patrunde usor in piele, catifeland-o si hranind-o intens. Vitaminele continute de uleiul de macese hranesc intens epiderma si o intineresc. Pentru hidratare, poti folosi uleiul de macese oricand in timpul zilei, atat timp cat nu iti expui tenul impuritatilor mediului extern.

Are efect anti-aging- Uleiul de macese intinereste considerabil pielea pentru ca el contine retinolul, o substanta care determina revitalizarea celulelor, estomparea ridurilor si refacerea texturii pielii.

Dupa folosirea indelungata a uleiului de macese, pielea isi recapata tonusul si nu se mai confrunta cu nici o problema pentru ca este puternic vitaminizata.
Citeste continuarea pe: www.csid.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies