„Uleiul de măsline e bun în starea lui naturală, la temperatura camerei! Eliminați mezelurile! Iar dacă mâncați carne, încercați să o consumați mai rar.” Dragoș Pătraru, sfaturi alimentare

„Uleiul de măsline e bun în starea lui naturală, la temperatura camerei! Eliminați mezelurile! Iar dacă mâncați carne, încercați să o consumați mai rar.” Dragoș Pătraru, sfaturi alimentare

Dragoș Pătraru a oferit sfaturi prețioase pentru o alimentație sănătoasă.

Dragoș Pătraru, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară, a trecut în ultimii ani printr-o transformare spectaculoasă în ceea ce privește stilul său de viață. Prezentatorul TV a renunțat la carne și încearcă pe cât posibil să mănânce foarte multe fructe și legume BIO, păstrând pe cât posibil un echilibru între alimentație și sport.

Mai mult decât atât, jurnalistul a implementat acest stil de viață și în familia sa. Totodată, încearcă să ofere sfaturi prețioase și publicului, deschizându-și un canal de YouTube acolo unde abordează diferite subiecte legate de alimentație.

În cadrul unor videouri postate pe canalul său de YouTube, Dragoș Pătraru a vorbit despre momentul în care uleiul de măsline se transformă dintr-o grăsime bună într-una rea și de ce este important să evităm consumul de carne.

Dragoș Pătraru, despre cum putem să consumăm ulei de măsline în mod sănătos

Citește și: „Vă rog să rețineți asta pentru 2024, că mulți dintre voi aveți planuri mari. Sunt dușmani, nu prietenii voștri.” Dragoș Pătraru, despre nutriționiști și despre activitățile sedentare de zi cu zi

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dragoș Pătraru [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Suntem educați de mici să fim egoiști, foarte egoiști, să căutăm salvări personale. De la școală ce învățăm?” Dragoș Pătraru, despre concurența dintre oameni

Jurnalistul a explicat cum, uleiul de măsline, atunci când se află la o temperatură ridicată, ajunge să-și piardă proprietățile și se transformă într-o grăsime rea.

Uleiul de măsline este o grăsime bună. Foarte bună! Dar, atenție, uleiul de măsline e bun în starea lui naturală, la temperatura camerei, într-o salată, în cantități mici. Dacă încălzim uleiul de măsline, îi distrugem acele proprietăți care îl fac să fie o grăsime bună și îl transformăm într-o grăsime rea. Peste 37 de grade, uleiul de măsline nu mai e în regulă .”, a explicat Dragoș Pătraru.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Dragoș Pătraru ne sfătuiește să renunțăm la carne

Dragoș Pătraru [Sursa foto: Facebook]

Dragoș Pătraru este de părere că frecvența consumul de carne se află într-o strânsă legătură cu longevitatea. De aceea, jurnalistul își sfătuiește publicul să consume carne cât mai puțină și să o evite în special pe cea procesată.

„Eliminați mezelurile! Iar dacă mâncați carne, încercați să o consumați mai rar. Oamenii care trăiesc în Zonele Albastre, cei ce depășesc frecvent suta de ani și își mențin sănătatea, consumă carne, în medie, de cinci ori pe lună. Atât !”, a spus jurnalistul.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Să fiu veselă, chiar dacă sufletul meu este distrus, chiar dacă am probleme de sănătate! Trebuie să fii impecabilă profesional.” Niculina Stoican, despre greutățile din viața de artist

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte