Uleiuri noncomedogenice bune pentru piele. Hidrateaza fără să încarce tenul

Uleiuri noncomedogenice bune pentru piele
Uleiuri noncomedogenice bune pentru piele. Hidrateaza fără să încarce tenul

Află care sunt uleiurile noncomedogenice și cum trebuie aplicate pentru a obține rezultate vizibile în cel mai scurt timp.

Ce sunt uleiurile noncomedogenice

Uleiurile noncomedogenice contribuie la menținerea supleții pielii și previn acneea în cazul tenului gras. Acest tip de ulei nu va înfunda porii și astfel pielea va putea respira, rămânând hidratată.

Comedoanele sau porii înfundați se pot transforma în puncte albe, negre sau pot lua forma unor umflături colorate. Acest lucru se întâmplă atunci când porii dumneavoastră se înfundă ca urmare a murdăriei, uleiului sau bacteriilor care intră în contact cu pielea.

Uleiurile noncomedogenice conțin vitamine, antioxidanți și acizi grași esențiali(acidul linolix), având și proprietăți antiinflamatorii.

Citeste si: 5 afecțiuni care pot tratate cu bicarbonat de sodiu! Face minuni în ameliorarea infecțiilor urinare

Care sunt uleiurile noncomedogenice

Uleiul din semințe de struguri

Uleiul din semințe de struguri conține antioxidanți din belșug, vitamina E, dar și acid linoleic.

Un studiu inițiat în anul 2016 a demonstrat că acest tip de ulei poate fi folosit pentru îngrijirea anumitor răni.

Uleiul din semințe de floarea-soarelui

Uleiul din semințe de floarea-soarelui conține vitamina E, acizi grași esențiali și beta-caroten, toate aceste elemente fiind esențiale în refacerea barierei protectoare a pielii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Uleiul de migdale dulci

Cu un parfum plăcut și o textură ușoară, uleiul de migdale dulci conține acizi grași esențiali din abundență, reducând dermatita, dar și semnele provocate de psoriazis.

Uleiuri noncomedogenice mod de utilizare

Citeste si: Semne că ai un ten deshidratat. Diferența între un ten deshidratat și unul uscat

Ce beneficii au uleiurile pentru ten 

Uleiurile noncomedogenice(uleiul din semințe de seu) pot reduce liniile fine și ridurile, fiind utilizate adesea ca tratamente împotriva coșurilor.

Uleiul de migdale dulci poate fi folosit în locul balsamului de buze. De asemenea, acest ulei poate reduce pielea crăpată din jurul cuticulelor, adăugând umiditate.

Citeste si: Îngrijirea părului primăvara- 3 probleme și soluții

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Uleiuri noncomedogenice beneficii

Cum se folosesc uleiurile pe ten și pe pielea corpului

Înainte de a utiliza un ulei noncomedogenic pe corp sau pe față, trebuie să efectuați un test, aplicând uleiul pe încheietura interioară. După 24 de ore, observați zona pentru a vedea dacă apare o reacție adversă.

  • Puneți câteva picături de ulei în cadă.  Umpleți apoi cada cu apă caldă și apoi îmbăiați-vă. Pielea se va hidrata în timpul băii și la final va rămâne impregnat în piele un miros extrem de plăcut.
  • Aplicați uleiul pe pielea udă, după ce ați ieșit din duș. Astfel, acesta va pătrunde în piele extrem de rapid, în profunzime, înctrucât porii sunt deschiși.
  • Atunci când aplicați uleiul noncomedogenic la nivelul feței, trebuie să evitați contactul cu ochii și să nu exagerați în ceea ce privește cantitatea. Câteva picături de ulei aplicate local sunt suficiente pentru a obține efectele dorite. Secretul constă în perseverență. Uleiul trebuie aplicat zilnic sau o dată la două zile pentru rezultate vizibile în cel mai scurt timp.

Citeste si: Cum să te răcorești în timpul verii. Metode eficiente de a face față căldurii excesive

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

7 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies